Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,6648
Dolar
Arrow
33,9136
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6300
Altın
Arrow
2790,0000
BIST
Arrow
9.685

Gelecek Partili vekilin Atatürk rahatsızlığı: ‘Bu filmi daha önce izledik’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Emine Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü Sema Silkin Ün, Kara Harp Okulu mezuniyetinde teğmenlerin, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sözlerine karşılık X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu filmi daha önce izledik, tekrar izlemek isteyenler varsa bize göre mahsuru yok" dedi.

Gelecek Partili vekilin Atatürk rahatsızlığı: ‘Bu filmi daha önce izledik’

Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, sosyal medya hesabında Kara Harp Okulu'ndan mezun olan teğmenlerin Atatürk'e bağlılıklarını dile getirdiği ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" dediği anları paylaştı.

Önsel, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her dem küllerinden yeniden doğuyor. Gözlerim yaşardı' dedi.

Önsel'e X üzerinden yanıt veren Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Ergenekon, Balyoz gibi FETÖ kumpası davalarına gönderme yaparak “Biz zaten birinci sezonu çok sevmiştik” dedi.

'BİRİNCİ SEZONU ÇOK SEVMİŞTİK'

Ün paylaşımında şunları söyledi:

"Resmen 2007 senesinin bir tekrarını yaşıyoruz. Bu filmi daha önce izledik, tekrar izlemek isteyenler varsa bize göre mahsuru yok. Biz zaten birinci sezonu çok sevmiştik."

CHP LİSTESİNDEN MECLİS'E GİRDİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Emine Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü Sema Silkin Ün, Denizli'de CHP listelerinden milletvekili adayı gösterildi. Ün seçimlerin ardından partisine geçiş yaptı. 

İşte o paylaşım:

 


Haber Kaynağı : 12punto

Sema Silkin Ün mustafa önsel Kara Harp Okulu Ergenekon Balyoz FETÖ