Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Hamas’ın öldürdüğü kadının ailesinden açıklama: 'Kredi kartı kullanılmış'

Hamas'ın Cumartesi günü İsrail'e başlattığı ani saldırıdaki baskınlarda öldürülen ve bedeni teşhir edilen Alman vatandaşı Shani Louk'un ailesi, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Hamas’ın öldürdüğü kadının ailesinden açıklama: 'Kredi kartı kullanılmış'

Cumartesi günü Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın İsrail’e “Aksa Tufanı” adıyla gerçekleştirdiği saldırıda yaşamını yitiren sivillerin sayısı her saniye artıyor. 

Önceki gün dünya basınında ve sosyal medyada infial yaratan görüntülerde Hamas militanları, öldürülen dövmeli genç bir kadını soyarak, kamyonetin arkasında teşhir etmişti.

Daha sonra dövmesinden tespit edilen kadının, İsrail’e barış yanlısı bir müzik festivaline katılmak için gelen 30 yaşındaki Alman Shani Louk olduğu öğrenildi.

''KREDİ KARTI KULLANILIYOR''

Der Spiegel adlı Alman dergisine konuşan genç kadının ailesi, kızlarının kredi kartının çalındığını ve şu an Gazze’de kullanıldığını açıkladı.

Eski adı Twitter olan X’ten açıklamalarda bulanan genç kadının annesi Ricardaa Louk, “En son 7 Ekim’de onunla görüşmüştük. Kızımın halen hayatta olduğuna dair umudum var. Belki bilinci kapalıdır. Öldüğünü kabul etmek istemiyorum” dedi.

Sosyal medyada yayınlanan videolarda yüzü gözükmeyen bir genç kadın bir kamyonetin arkasında Hamas militanlarının arasında yatarken görülüyordu. Bacağı ters dönmüş bir şekilde görülen ve dövmeleriyle dikkat çeken kadının akrabaları kadını dövmelerinden tanımıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

İsrail SHANİ LOUK hamas