Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

İçişleri Bakanlığı’nda Soylu’nun ‘zırhlı araç’ krizi

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kullandığı aracı bakanlığa iade etmek için 3 kez yazı verdiği ancak bakanlığın yanıt vermediği iddia edildi. Bunun üzerine Soylu'nun ekibi zırhlı aracı İçişleri Bakanlığı'nın 1 kilometre yakınlarında bırakmak zorunda kaldı.

İçişleri Bakanlığı’nda Soylu’nun ‘zırhlı araç’ krizi

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun kullandığı zırhlı aracı iade etmek için bakanlığa 3 kez yazı verdiği ancak bakanlığın aracı bir türlü teslim almadığı iddia edildi. Öyle ki Soylu zırhlı aracı İçişleri Bakanlığı'nın 1 kilometre yakınlarında bırakmak zorunda kaldı.

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

BAKANLIK İSTEMEDİ, SOYLU ZORLA İADE ETTİ

Soylu'nun kendisine tahsis edilen zırhlı aracı İçişleri Bakanlığı'na iade etmek için 3 kez yazı gönderdiği ancak bu talebine yanıt alamadığı öne sürüldü.

Gazeteci Osman Diyadin'in haberine göre, talebine yanıt alamayan Soylu, söz konusu zırhlı aracı bakanlığa 1 kilometre uzaklıktaki bir devlet dairesinin önüne bıraktırdı.

Diyadin paylaşımında Soylu'nun zırhlı araç krizinde şu ayrıntılara yer verdi:

"Bakanlığın aracı geri almak istememesinin nedeni Süleyman Soylu’ya aracın Terörle Mücadele Kanunun ilgili maddelerince koruma ve güvenlik için tahsis edilmiş olması. Bu konuyla ilgili bir de tutanak bulunuyor. Bu nedenle İçişleri Bakanlığı aracı teslim alamıyor.




Haber Kaynağı : 12punto

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu