Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İmamoğlu'ndan Alper Yeğin'in paylaşımına yanıt: 'Beni rahatsız etti'

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in ardından Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı forsuyla fotoğrafını paylaştı. Söz konusu paylaşımlarla ilgili konuşan İmamoğlu, “Bu paylaşımların benim zihnimde zerre kadar bir kıymeti yoktur. Beni rahatsız etti” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan Alper Yeğin'in paylaşımına yanıt: 'Beni rahatsız etti'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’de düzenlediği basın toplantısında belediyelerin SGK borçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarının ardından İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu’na Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ile Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı forsuyla beraber kendi fotoğrafının yer aldığı paylaşımlar soruldu.

Paylaşımlardan dolayı rahatsız olduğunu dile getiren İmamoğlu şöyle konuştu:

“Öncelikle bugünün sorunlarına, ilçelerindeki çözümlere odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki bir seçimin aktörlerini belirlemek değil. Biz bugün işimize odaklanacağız.

Bu konulara müdahil olmasınlar, ilgilenmesinler. Varsa bir kısım duyguları, şimdilik unutsunlar. Zamanı geldiğinde her şey konuşulur. Benim ruhumu zerre kadar ilgilendiren okşayan bir tarafı da yok tam aksine beni rahatsız etmiştir.”

 

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Özgür Özel, Giresun’daki fındık mitinginde konuşurken Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı forsuyla birlikte yer aldığı fotoğrafını paylaşmıştı.

Yeğin, X hesabından yaptığı paylaşıma “Gün ola, devran döne, umut yetişe  #Çözümbelli  #MutlakaBaşaracağız” notunu düşmüştü.

 

Yeğin’in ardından Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı forsuyla fotoğrafını paylaşarak aynı ifadeleri kullanmıştı.

 

CHP’li iki belediye başkanının 2028’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İmamoğlu’nu aday olarak desteklediklerini belirten bu paylaşım çok konuşulmuştu.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, geçtiğimiz mayıs ayında Sözcü TV’de konuk olduğu İpek Özbey’e CHP lideri Özgür Özel’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’tan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için daha zorlu bir rakip olacağını söyleyip “Ben yerinde olsam Özgür Özel’le yarışmak istemem” demişti.

CHP lideri Özel ise, Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına ilişkin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı forvete benzeterek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Şu anda takımda iki forvet var... Ama birçok yeni figür de parlıyor. Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu. Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri Cumhurbaşkanı adayı olacak”


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Alper Yeğin Ekrem İmamoğlu