Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

İmamoğlu’nu hedef alan Sinan Oğan’a tepki yağdı: Akıllara arsa ve mülkler geldi…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu “İmamoğlu’na kaptıracağımız tek bir Türk milliyetçisi yoktur” sözleriyle hedef alan Sinan Oğan’a tepki yağdı. Oğan’ın bu açıklaması, 2023 seçimlerinden önce ve sonra edindiği arsa ve mülkleri getirdi.

İmamoğlu’nu hedef alan Sinan Oğan’a tepki yağdı: Akıllara arsa ve mülkler geldi…

2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı’nın adayı olarak giren ve seçimin ikinci turunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleyen Sinan Oğan, iktidara yakın Sabah gazetesinin YouTube kanalına konuk oldu.

2023’teki seçim kampanyasında ‘Cenneti vaat edemeyebiliriz ama cehennemin kapılarını kapatacağız’ sözünü kullanan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eski ittifak ortağı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında konuştu.

Millet İttifakı’nı hedef alan Sinan Oğan, “HDP olmazsa siyaset olmaz gibi bir hava oluşturulmaya çalışıldı millet ittifakı tarafından. Biz bunun yanlış olduğunu söyledik. Hedefimiz HDP'yi Türk siyasetinde kilit olmaktan çıkarıp, merkeze Türk milliyetçilerini oturtmaktı” diyerek bunu başardığını savundu.

İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI

Oğan’ın hedefinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı.

İmamoğlu’nun HDP ile iş birliği yaptığını öne süren Oğan, “Türk milliyetçilerinin görevi kendi içlerinden sivrilenleri imha edip örneğin İmamoğlu'nun önünü açmak değildir” dedi.

"İMAMOĞLU’NA KAPTIRACAĞIMIZ TEK BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ YOKTUR”

Oğan, şöyle devam etti:

“Sayın İmamoğlu CHP'nin adayı olmak istiyor evet ama bunun için Türk milliyetçileri hiçbir çaba içinde olmamalı. İmamoğlu ile Türk milliyetçilerinin hiçbir ortak paydası yoktur olamaz da. Bir tarafta Türk askerini tükürük ile boğarım diyenleri karşılayacaksın, bir tarafta Selahattin Demirtaş olacak, öbür tarafına da Türk milliyetçilerini alacaksın yok böyle bir şey. Bizim HDP ve İmamoğlu kafasındakilere kaptıracak tek bir milliyetçi arkadaşımız yoktur.”

Türk milliyetçileri adına konuştuğunu iddia eden ve İmamoğlu’nu hedef alan Sinan Oğan’a sosyal medyada tepki yağdı.

OĞAN'IN SEÇİMDEN SONRA EDİNDİĞİ MÜLKLER...

Birçok kullanıcı, Oğan’ın seçimden sonra artan mal varlığına ve arsalarına dikkat çekti.

CHP’Lİ ÖZTÜRKMEN BELGELERLE AÇIKLAMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Sinan Oğan’ın 2023 yılındaki seçimlerin öncesi ve sonrasında değeri 100 milyon TL’nin üzerinde çok sayıda arsa, arazi, malikâne ve ultralüks konut aldığını belgeleriyle paylaşmıştı.

Sinan Oğan ise, katıldığı televizyon programında Öztürkmen’in açıkladığı mülkleri aldığını kabul etmişti.

Uzun yıllardır ticaretle uğraştığını, milletvekilliği yaptığını söyleyen Oğan, TİKA’da çalıştığı dönemde 2 bin 500 dolar maaş aldığını belirterek bazı taşınmazlar edinmesinin normal olduğunu savunmuştu.

“KILIÇDAROĞLU DAHA BÜYÜĞÜNÜ ÖNERDİ”

Sinan Oğan, Sabah’ın YouTube kanalında yaptığı açıklamada ‘para aldı’ haberlerine şu yanıtı verdi:

“Bana para aldı diyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu daha büyüğünü önerdi. 3 bakanlık ve Cumhurbaşkanı yardımcılığı önerdi. Ama biz kabul etmedik.”

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Sinan Oğan Ekrem İmamoğlu