Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri kabul etti

İkinci turda Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen’in açıkladığı bütün mülkleri kabul etti. CHP’li Öztürkmen, Sinan Oğan’ın seçimlerin yapıldığı 2023 yılında Ankara’da değeri 100 milyon TL’nin üzerinde arsa, arazi, malikane ve lüks konut aldığını açıklamıştı.

Sinan Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri kabul etti

2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Tayyip Erdoğan’ı destekleyen ve eleştiriler üzerine “Plana sadık kalın” diyen Sinan Oğan’ın, seçimin yapıldığı yıl mülk patlaması yaşadığını CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, tapu kayıt bilgileriyle açıklamıştı.

Öztürkmen'in paylaştığı tapu kayıt bilgilerine göre, Oğan seçimden hemen önce ve hemen sonrada, sadece Ankara'nın Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde çok sayıda arsa, arazi, malikâne ve ultralüks konut aldı. Mülklerin bugünkü değerlerinin 100 milyon TL’nin üzerinde...

Sinan Oğan bu akşam Tv100'de Kübra Par'ın programına konuk oldu. Par, Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri tek tek sordu. Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı bütün mülkleri aldığını kabul etti.

Uzun yıllardır ticaretle uğraştığını, milletvekilliği yaptığını ve devlet görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Hatta geçmişte TİKA'da çalıştığı dönemde maaşının 2,500 dolar olduğunu belirtti. Bu durumda bazı taşınmazlar edinmesinin normal olduğunu öne sürdü. 

Oğan, programda CHP'yi hedef almayı sürdürdü ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçildiği takdirde siyasi ve ekonomik kriz çıkacağı için Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığını öne sürdü. 

"HASAN ÖZTÜRKMEN SÖYLEDİYSE DOĞRUDUR"

Öztürkmen, Oğan'ın açıklamaları üzerine sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.Öztürkmen şu ifadeleri kullandı:

“Ne dediysek o!Sinan Oğan'ın seçimin yapıldığı 2023 yılında değeri 100 milyon TL'den fazla arsa, arazi, malikane ve ultralüks konut aldığını açıklamıştık.Oğan Tv100'de Kübra Par'ın programında hepsini kabul etti! Hasan Öztürkmen söylediyse DOĞRUDUR!

Sinan Oğan, “Benim hedefim Türk Milliyetçilerini birleştirmek” diyor. Ama Oğan parselleri birleştirmiş! Açıkladığımız bütün tapu bilgilerini kabul etti.Çünkü belgeli...

Biz sadece Gölbaşı ve Çankaya ilçelerinden aldığı mülkleri açıkladık! Altını çiziyorum “SADECE”... Oğan'ın yapacağı tek şey var. Tüm malvarlığını ve edinme tarihlerini açıklasın. Hatta birlikte gidelim, kendi ve ailesi üzerine olan tüm tapu kayıtlarını ve banka hesap bilgilerini çıkartalım. Tüm Türkiye görsün. 

Sinan Oğan kendisine verilen görevi de çok açık bir şekilde şu sözlerle itiraf etti: “Seçimden sonra Külliyede en çok alkışı ben aldım!”Oğan Saray'dan aldığı yeni görev doğrultusunda CHP'yi hedef almayı sürdürüyor.CHP'nin adayı bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak!”


Haber Kaynağı : 12punto

CHP CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen Sinan Oğan tapu

İlgili Haberler