Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İstanbul'da kar yağışı uyarısı! Saat verildi

İstanbul'da cuma ve cumartesi günleri kar yağışı bekleniyor. AKOM'dan yapılan açıklamada, yağışların cuma öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde hafif kar şeklinde olacağı belirtildi.

İstanbul'da kar yağışı uyarısı! Saat verildi

İstanbul'da cuma ve cumartesi günleri kar yağışı bekleniyor. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, yağışlar cuma öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde hafif kar şeklinde olacak. Prof. Dr. Orhan Şener ise yarın öğleden sonra hafif kar yağışı beklendiğini, cumartesi günü ise İstanbul'da hafif kar yağışı görüleceğini aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), haftalık hava tahmini raporunu paylaştı.

AKOM'dan yapılan açıklamada, yağışların cuma öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde hafif kar şeklinde; cuma akşam saatlerinden itibaren ise hafif kar şeklinde olacağı ifade edildi.

Cuma günü kentte karla karışık yağmurlu ve yüksek kesimlerde kar yağışı belendiği aktarılırken, cumartesi günü ise parçalı bulutlu ve kar yağışlı bir havanın beklendiği tahmin edildi.

Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarın öğleden sonra İstanbul'da karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı beklendiğini, cumartesi günü ise İstanbul'da hafif kar yağışı görüleceğini aktardı.


Haber Kaynağı : 12punto

AKOM İstanbul Büyükşehir Belediyesi kar yağışı İstanbul