Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş oldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ı açıkladı.

İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş oldu

İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Meral Akşener, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ı açıkladı.

Akşener, Adana İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada Covid-19 nedeniyle uzun süredir il teşkilatlarını ziyaret edemediklerini ve partiyi kurmak için çalıştıklarını belirtti.

Adana'da bugün büyükşehir ve ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını ifade eden Akşener, Ayyüce Türkeş Taş'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi. Ayyüce Türkeş Taş'ın bu dönemde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını belirten Akşener, "Gerçekten olacak. Yani milletvekilliğinin tam tadını çıkaramadan, belediye başkanlığı gibi ağır sorumluluk, bir ağır görev seni bekliyor" dedi.

Akşener, Ayyüce Türkeş Taş'ın seçileceğine inandığını ve gerekirse Genel Başkan olarak her türlü desteği sağlayacağını ifade etti. Ayyüce Türkeş Taş'ın adaylığını, partisi adına, millet ve Adana'ya duyduğu sevgi adına kabul ettiğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ayyüce Türkeş belediye başkan adayları Meral Akşener İYİ Parti