Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kadın cinayetlerine öfke kustu! 'Kafasına vura vura...'

Kadına yönelik şiddet ve cinayetlere tepkiler artıyor. Fatih'teki iki kadın cinayeti sonrası ünlü oyuncu Ezgi Mola, öfkesini dile getirerek suçluların ceza çekmesi gerektiğini vurguladı. Mola, "Bu vahşet nasıl bitecek? Adalet yerini bulduğunda bitecek," dedi. Kadın cinayetlerinin korkunç bir durumda olduğunu belirten Mola, yasaların gerekliliğine dikkat çekti ve "Suçlu hapse girmeli, bunun suç olduğu insanlara kafasına vura vura anlatılmalı," ifadelerini kullandı.

Kadın cinayetlerine öfke kustu! 'Kafasına vura vura...'

Fatih'te Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Çelik'in olay öncesi 19 yaşındaki bir kadını daha katlettiği ortaya çıktı.

Bu yaşananlara ünlü isimlerden tepkiler gecikmedi. Kadın cinayetleri Ezgi Mola'ya soruldu. Ünlü oyuncu adeta açtı ağzını yumdu gözünü...

ÖFKE KUSTU

Suçluların cezasını çekmesi gerektiğini ve hapse girmesi gerektiğini savunan Ezgi Mola, "Her gün yeni bir şey duymaktan maf olduk. Bu vahşet nasıl bitecek? İnsanlar suçlular çektiğinde, hapse girdiğinde... Adalet yerini bulduğunda bitecek...

'YASA OLMASI GEREKİYOR'

Bu kadın cinayetleri korkunç bir halde ve ne yazık ki hiçbir şey yapılmıyor... Biraz gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu kader olamaz. Bunun önleminin alınması gerekiyor. Yasa olması gerekiyor. Bunun sonuçlarını görmemiz gerekiyor. Böyle giderse kadın cinayetleri bitmeyecek. Suçlu ceza çekmeli, suçlu hapse girmeli. Bunun suç olduğu insanlara kafasına vura vura anlatılmalı" diyerek adeta öfke kustu.



Haber Kaynağı : 12punto

Ezgi Mola