Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Kırmızı bültenle aranan Belçika vatandaşı Yozgat'ta yakalandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan Belçika vatandaşını yakaladı.

Kırmızı bültenle aranan Belçika vatandaşı Yozgat'ta yakalandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri INTERPOL-EUROPOL tarafından kırmızı bülten ile aranan Belçikalı vatandaşı yakaladı.

Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İNTERPOL-EUROPOL tarafından “Uyuşturucu Madde ve Yasadışı Suç Örgütü Faaliyetleri” suçundan kırmızı bülten ile aranan Belçika vatandaşı H.Ç. isimli şahsı yakalayarak ilgili birime teslim etti.

Müdürlük yetkilileri tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü olarak aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde İNTERPOL-EUROPOL tarafından ‘Uyuşturucu Madde ve Yasadışı Suç Örgütü Faaliyetleri’ suçundan kırmızı bülten ile aranması bulunan Belçika vatandaşı H.Ç. isimli şahıs, ilgili birimlerimiz tarafından yapılan müşterek çalışma neticesinde 8 Temmuz 2024 tarihinde ilimiz Alaca yolu üzerinde yakalanarak gözaltına alınmış olup, gerekli yasal işlemler akabinde sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir” denildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Belçika Uyuşturucu Yozgat