Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kurtulmuş, Varank, Kasapoğlu... AKP'lilerin yazlık Saray görüntüleri ortaya çıktı: Arda Turan da gitmiş!

Yapımı için 700 milyon liranın üzerinde harcama yapılan Marmaris'teki yazlık Saray'a sık sık AKP'li isimlerin geldiği ortaya çıktı. Son olarak Arda Turan'ın da 10 Nisan’da Saray'da çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Kurtulmuş, Varank, Kasapoğlu... AKP'lilerin yazlık Saray görüntüleri ortaya çıktı: Arda Turan da gitmiş!

Yapımı için 700 milyon liradan fazla harcama yapılan Marmaris'teki yazlık Saray'a AKP'li isimleri sık sık geldiği ortaya çıktı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Muğla’nın Marmaris ilçesi Okluk Koyu’nda 92 dönümlük arazi üzerine kurulan Saray için Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 2018 - 2021 yılları arasında en az 640 milyon lira harcandı.

İMAM PAYLAŞTI

Ancak sarayın içerisinde yer alan Okluk Millet Camisi’nin imamı Talha Rençber sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapıyor. Rençber, 22 Eylül 2023’te Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un, 4 Ağustos 2023’te ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, 14 Ağustos 2023’te eski Gençlik ve Spor Bakanı AKP’li Mehmet Kasapoğlu’nun, 7 Temmuz 2023’te de eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Okluk’a geldiğini belirtti.

ARDA TURAN AYRINTISI

İmam Talha Rençber, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 10 Nisan’da Arda Turan’la da bir fotoğraf paylaştı. Turan’ın Fatih Terim Fonu olarak bilinen yüksek döviz faizli fon olayında Seçil Erzan’a milyonlarca lirasını kaptırdıktan sonra Erdoğan ile görüştüğü iddia edilmişti. 

İmam Rençber’in paylaşımı "yeni bir görüşme mi yapıldı?" sorusunu akıllara getirdi.



Haber Kaynağı : 12punto

marmaris yazlık saray Mustafa Varank Numan kurtulmuş Arda Turan Seçil Erzan Cumhurbaşkanı Erdoğan