Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kurum'un İstanbul'a yeni konut vaadine Ahmet Ercan'dan tepki

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, AKP'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'un İstanbul'a yapmayı vaat ettiği konutlarla ilgili paylaşımda bulundu.

Kurum'un İstanbul'a yeni konut vaadine Ahmet Ercan'dan tepki

Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler için adayların çalışmaları devam ederken özellikle İstanbul'da vaatler deprem üzerine odaklanmış durumda.

Adaylar İstanbul'u bekleyen büyük depreme dair neler yapılabileceği konusunda somut önerilerde ve vaatlerde bulunmaya çalışırken, AKP'nin adayı Murat Kurum'dan ilginç bir açıklama geldi.

Kurum, İstanbul'a 5 yıl içerisinde 650 bin yeni konut yapacağını açıkladı. 

Ortaya atılan bu vaadin ardından kimi çevreler Kurum'un açıklamasına tepki gösterdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da Murat Kurum'un bina vaadine tepki gösteren isimlerden oldu. 

Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da yeni konut yapacak yer kalmadığını söyledi ve bu evlerin deprem bölgesindeki mağdurlar için yapılması gerektiğini işaret etti.

İşte Ercan'ın o paylaşımı:

Murat Kurum, canım kardeşim, İstanbul'a 650 bin ev yapacağım diyorsun. İstanbulda ormanlardan başka yer kalmadı.  Bize yapacağın evleri lütfen söz verip yapmadığın deprem bölgesindeki mağdurlara yap, seni alkışlayalım.



Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Ercan aday AKP deprem bölgesi İstanbul konut Murat Kurum orman seçim Sosyal Medya tepki