Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kuyumcu soyguncuları iki kardeş polisin dikkatiyle yakalandı

Küçükçekmece'de yüzleri cerrahi maske ile kapalı olan silahlı 2 şahıs, kuyumcu sahibi B.K'yı etkisiz hale getirdikten sonra 250 bin TL değerinde altını alarak olay yerinden kaçtı. Soygundan 2 gün sonra soyguncuların kaçtığı güzergahta bulunan kamera görüntülerini toplayan Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki soyguncuyla karşılaştı. Polisleri karşılarında görünce kaçmaya başlayan soyguncular kısa bir kovalamacanın ardından gözaltına alındı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 2 soyguncu kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi Soygun anları ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kuyumcu soyguncuları iki kardeş polisin dikkatiyle yakalandı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Küçükçekmece İkitelli'de 09 Mart günü öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Kuyumcu B.K, dükkanda tek başına bulunduğu sırada yüzleri maskeli silahlı 2 kişi kuyumcu dükkanına geldi. Silah doğrulttukları kuyumcu B.K'ya uzattıkları poşete altınları doldurmasını istediler. 250 bin TL değerinde 9 adet 14 ve 22 ayardan oluşan bilezikleri poşete doldurduğu sırada kuyumcu B.K, 'Polis geliyor' demesi üzerine panikleyen iki soyguncu işyerinden çıkarak havaya ateş ederek olay yerinden yaya olarak kaçtılar. 

Kuyumcunun ihbarı üzerine olay yerine Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan çalışmalarda 6 adet boş kovan ele geçirildi. Öte yandan soyguncuların ateş ettiği sırada park halinde bulunan bir otomobile de mermi isabet ettiği öğrenildi.

SOYGUN ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Soygun anları ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ve Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği Polis ekipleri gerek kuyumcu dükkanında gerekse soyguncuların kaçtığı güzergahta bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

MASKEYİ ÇIKARDI KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Soyguncuların kaçtığı güzergahta güvenlik kamera kayıtlarını toplayan Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir soyguncunun kaçarken maskesiz görüntüsünü ele geçirdi. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 11 Mart günü 2 soyguncuyu görünce aralarında kovalamaca başladı. Kısa bir kovalamacanın ardından gözaltına alınan Selim B.,, ve Ferhat B., adlı iki soyguncu kardeş Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.Üzerlerinde yapılan aramada 5 bin 495 TL para ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilen 2 soyguncu kardeş Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 2 soyguncu tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

kuyumcu küçükçekmece soygun