Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mehmet Büyükekşi'nin telefonundaki ByLock'a Yargıtay üyesinden ilginç tepki

Ahmet Çakar, canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin telefonlarında ByLock çıktığını öne sürmüştü. Yargıtay üyesi Metin Yandırmaz "Ne diyeceğimi bilemedim. Şakadır herhalde." diye konuştu.

Mehmet Büyükekşi'nin telefonundaki ByLock'a Yargıtay üyesinden ilginç tepki

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ByLock’tan yargılandığı belge olduğunu öne sürdüğü belgeleri canlı yayında yayınlamıştı.

"BYLOCK TESPİT EDİLMİŞ"

Ahmet Çakar, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş. Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Mehmet Büyükekşi’nin yarın sabahtan itibaren Riva’ya girişi yasaklanmalıdır.”

Mehmet Büyükekşi’nin 2 ayrı telefonundan ByLock kullandığını ve 55 kez uygulamaya giriş yapıldığının tespit edildiğini önü sürmüştü.

YARGITAY ÜYESİ ŞAŞIRDI

Yargıtay üyesi Metin Yandırmaz, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin telefonlarında ByLock çıktığına dair haberler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Metin Yandırmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ne diyeceğimi bilemedim. Şakadır herhalde” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Çakar Mehmet Büyükekşi Yargıtay