Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP'li Feri Yıldız'dan 'Cumhur İttifakı' açıklaması

Devlet Bahçeli'nin "Normalleşme ve yumuşama atmosferinin sürdürülebilir hale gelmesinin önünde bariyersek gereğini yaparız" açıklamasının yankıları sürüyor. AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan peş peşe açıklama geldi.

MHP'li Feri Yıldız'dan 'Cumhur İttifakı' açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AKP sözcüsü Ömer Çelik'in Bahçeli'nin ve MHP'nin adını vermeden yaptığı açıklamaya karşılık verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yıldız,  “Cumhur İttifakı, haklının tarafı olmaya, temel hak ve hürriyetlerin eksiksiz yaşanmasına, demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir" dedi. Yıldız, "Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifak olmayıp, Türkiye’ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir" dedi.

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in CHP Genel Merkezi’nde yaptığı görüşmenin ardından şu açıklamayı yapmıştı:

AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir. Buna rağmen Cumhur İttifakı’na bağlılığımız kararlılıkla devam edecek, TBMM’de kanun tekliflerine verilen desteğimiz aynen sürecektir.


Haber Kaynağı : 12punto

MHP Feti Yıldız Devlet Bahçeli

İlgili Haberler