Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Yetkin: 'Bir kriz de Almanya ile mi çıkacak?'

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkinreport'a Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yetkin, Berlin buluşmasını öne çıkardı.

Murat Yetkin: 'Bir kriz de Almanya ile mi çıkacak?'

Murat Yetkin, Yetkinreport'ta gündeme ilişkin bir yazı yayımladı. Yetkin, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail üzeinden  başlattıkları düello, bir krizin kapısını aralayabileceğini belirtti.

BAŞKA BİR KRİZ

17 Kasım Berlin buluşmasını öne çıkaran Yetkin, "Berlin buluşması iki liderin İsrail-Hamas çelişkisi gölgesinde mi kalacak? Bir soru daha, Türkiye açısından: bir kriz de İsrail üzerinden Almanya’yla mı çıkacak?” diye soru yöneltti.

İZLEMESİ ÖNGÖRÜLMÜYOR

Yetkin, Erdoğan'ın 17 Kasım'da Berlin'de kalıp 18 Kasım'da Türkiye-Almanya Erkek Milli Futbol takımlarının 'dostluk maçını' izlemesini beklediğini ancak fikrini değiştirdiğine dikkat çekerek, "izlerse kriz vahim noktalara derinleşmemiş sayılır ama artık izlemesi öngörülmüyor, Edoğan’ın aynı gün yurda dönmesi öngörülüyor” diye kaydetti.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Recep Tayyip Erdoğan Olaf Scholz Berlin A Milli Takım