Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Naci Görür istifa ettiği iddialarına yanıt verdi: Emekli oldum

Deprem Bilimci Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiği söylentilerinin eski olduğunu ve 2014 yılında İTÜ'den emekli olduğunu duyurdu.

Naci Görür istifa ettiği iddialarına yanıt verdi: Emekli oldum

Prof.Dr. Naci Görür, X hesabından açıklama yapan istifa söylentilerinin eski olduğunu ve 2014 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) emekli olduğunu belirtti. 

Görür ayrıca, birçok özel üniversitenin kendisine çeşitli görevler teklif ettiğini ancak Türkiye'deki üniversitelerle ilgilenmediğini ifade etti.

Görür, X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sevgili arkadaşlar, Türkiye’deki akademik dünya ve üniversitelerle ilgili dolaşan bir demecim varmış ve tüm deprem ile ilgili çalışmalardan istifa edeceğim söyleniyormuş. Bu yazı eski. Ben 2014 yılında İTÜ’den emekli oldum. Birçok özel üniversite bana çeşitli görevler teklif etti, ancak artık ülkemizdeki üniversitelerle ilgilenmediğimi söyledim. İstifa falan yok, zaten emekli oldum. Türkiye’deki en iyi üniversitelerden biri olan İTÜ'nün gerisini siz düşünün. Bugün hakkımda okuduğunuz yazı 10 yıl öncesine ait. Ülkemi, sizi seviyorum ve ölünceye kadar hizmet edeceğim. Sevgiyle."



Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Prof. Dr. Naci Görür İTÜ