Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.774

Narin cinayeti soruşturmasında 'ikinci telefon' gelişmesi: Tamirciye bırakılmış

Narin Güran cinayetine dair soruşturma devam ederken, hemen her gün ortaya çıkan yeni bir bilgi soruşturmanın seyrinde önemli değişiklikler yaratabiliyor. Narin'in amcasının konuştuğu işçisine ait yeni bir telefonun ortaya çıkması soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Narin cinayeti soruşturmasında 'ikinci telefon' gelişmesi: Tamirciye bırakılmış

Narin cinayetiyle ilgili yeni gelişmelerin aktarıldığı programda Sözcü muhabiri Özgür Cebe, "R.A. ile çok önemli bir gelişme söz konusu. R.A.'nın kullanmış olduğu ikinci bir telefonunun olduğu tespit edildi" bilgisini aktardı.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME SÖZ KONUSU"

İkinci telefon gelişmesiyle ilgili şu bilgiler verildi:

"Dün bir gelişme yaşanmıştı. Bazı silinen kayıtların geri getirildiği bilgisi üzerine iki kişi gözaltına alındı. Amca cezaevinden tekrar ifade vermek üzere adliyeye getirilmişti. Gözaltına alınanlar kimlerdi? Serbest kalan R.A. ile Narin'in yengesi Hediye. Hediye'nin gözaltındaki sorgusu devam ediyor.

R.A. ise tekrar yakalandı. R.A. ile ilgili çok önemli bir gelişme söz konusu. R.A.'nın kullanmış olduğu ikinci bir telefonunun olduğu tespit edildi. Bu telefonu Karamus Mahallesi'nde bir cep telefon tamircisine bıraktıkları tespit edilince jandarma bu telefon tamircisine ulaştı, dükkana gitti ve R.A.'nın kullanmış olduğu bu telefona da imajı alınmak üzere, incelenmek üzere el konuldu.

Bu telefonun da aslında cinayetteki sır perdesinin aralanmasına önemli katkısı olabileceği ifade ediliyor.

Çünkü R.A.'nın patronu Salim Güran ile Narin cinayetiyle ilgili görüşmeleri sadece bu telefondan üzerinden de yapılmış olabileceği değerlendiriliyor.

Bu nedenle bu telefona ulaşıldı ve jandarma bu telefonun imajını aldı, siber büroda bu telefon da inceleniyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Cinayet Görüşme Jandarma narin Salim Güran telefon