Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.884

Narin Güran'ın ismi o şehirde yaşatılacak: Belediye Başkanı açıkladı

Şehitkamil Belediyesi, Narin'in anısını yaşatmak için kıymetli bir adım attı. Narin Güran'ın isminin yeni yapılacak bir parka verileceği duyuruldu.

Narin Güran'ın ismi o şehirde yaşatılacak: Belediye Başkanı açıkladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Narin Güran’ın anısını yaşatmak amacıyla anlamlı bir adım attı. Başkan Yılmaz, Kuzeyşehir’de yapımında sona gelinen parka, “Narin Çocuk” isminin verileceğini duyurdu. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve cesedi 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın acı kaybı, tüm Türkiye’yi derinden yaralamıştı. 


'TÜM ÇOCUKLARIN MASUMİYETİNİ SİMGELEYECEK'


Başkan Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Narin’in kaybının herkesi derinden etkilediğini ve toplumun bu tür acıları tekrar yaşamaması gerektiğini vurguladı. Yılmaz, “Narin Güran’ın hatırasını yaşatmak, çocuklarımızın güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği alanlar oluşturmak bizim önceliğimizdir. Bu park, Narin’in ve tüm çocukların masumiyetini simgeleyecek” dedi. 

Narin Çocuk adını taşıyacak park, çocukların güvenle vakit geçirebileceği, modern oyun alanları ve yeşil alanlarıyla dikkat çeken bir proje olarak tasarlandı. 


Haber Kaynağı : İHA

Narin Güran narin narin güran cinayeti