Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

Narin'in annesinin diş izlerinin neden alındığı açıklandı: Yenge Hediye Güran detayı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında kritik bir gelişme daha yaşandı. Narin'in annesi Yüksel Güran'dan diş örnekleri alınarak incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Diş örneklerinin alınmasını gerektiren gelişmenin ne olduğuysa merak konusu oldu.

Narin'in annesinin diş izlerinin neden alındığı açıklandı: Yenge Hediye Güran detayı

Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin soruşturmasında her geçen dakika yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Halk TV muhabiri Ferit Demir, Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın neden diş izlerinin alındığına dair duyumunu aktardı.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürülen ve çene, ağız yapısı, diş ölçümleri alınan anne Yüksel Güran'ın bu örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurum'na gönderildi. Neden böyle bir gelişme yaşandığına dair bir iddiasının olduğunu belirten Demir, daha doğrulatılmamış olsa da doğru olma payının çok yüksek olduğuna dikkat çekerek şunları aktardı:

"Gözaltında bulunan ve herkesin unuttuğu bir kadın var, Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın gördüğü bazı şeyleri itiraf etmiş olabileceği söyleniyor. Çünkü Narin'in kaybolduktan sonra Arif Güran'ın evine giden ilk kişi o. Yapılan dijital incelemelerde elde edilen verilerde olay yerine gidiyor, bir kaç dakika duruyor çıkıyor, bir yerlere gidiyor. tekrar geri geliyor ve bu tespit ediliyor.

Bu soru sorguda Fuat Güran'a soruluyor. Fuat Güran ise eşinin neden oraya gittiğini bilmediğini söylüyor.

Ama sana bir şey anlatmadı mı, yine diyor ben bir şey bilmiyorum diyor. O da kendisine verilen bilgiler doğrultusunda cevap lar veriyor.

"HEDİYE HANIMDAN BAZI İTİRAFLAR GELMİŞ OLABİLİR"

Yani Hediye bir çok şeye şahit, Narin'in başına ne geldiyse bilen konumunda. Özellikle grupla birlikte alınmadığı belirtiliyor, sonra alındı ve avukatı çağırılıyor ifadesi alınacak diye ancak avukat bunu reddediyor. Sonra başka bir avukat çağırılıyor.

Eğer yanlış bir anlaşılma yoksa ki bir çok kaynaktan doğrulattık bunu. İfadesi alınacak kollukta aniden ondan da vazgeçiyorlar ve avukata gözaltı süresinin 4 gün uzaltıldığını ve pazartesi günü savcılığa sevk edileceği bildiriliyor.

Bu durumda, Hediye hanımın bazı şeyleri itirafları ve gerçekleri itiraf etmiş olabileceği ve bu nedenle Yüksel Güran'ın diş izlerinin alınmasının sebebi onun verdiği bilgiler doğrultusunda yapıldığı konusunda bir duyum geldi bize. Ancak bunu doğrulatmak için çok çabalıyoruz.

Amacımız doğru bilgi olduğu bu duyumları üstüne basa basa yüzde 100 doğrulayarak verdik ama yenge Hediye Güran'ın verdiği bazı bilgiler nedeniyle de bu diş izlerinin alınmasına karar verildi çünkü 4 gün gözaltında kaldı 2 gündür tutuklu Yüksel Güran. Bugün bu işlemin yapılması çok manidar."


Haber Kaynağı : 12punto

hastane Narin Güran soruşturma Yüksel Güran