Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nihal Candan cezaevindeki günlerini anlattı! Dikkat çeken Seçil Erzan ayrıntısı...

Kasım 2023'te dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalandıktan sonra 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan tahliye edildi. Tahliyesinin ardından sessizliğini bozan Candan, cezaevinde neler yaşadığını ilk kez anlatırken, Seçil Erzan'la ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Nihal Candan cezaevindeki günlerini anlattı! Dikkat çeken Seçil Erzan ayrıntısı...

“İşte Benim Stilim” isimli moda yarışmasında tanınan ve daha sonra sosyal medyada fenomen olan Bahar ve Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “kara para aklama” iddiasıyla 14 Kasım 2023'te gözaltına alındı.

Fenomen kardeşler 16 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yargı süreci devam ederken,  anoreksiya hastalığına yakalanan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü. Hastaneye kaldırılan Nihal Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliye edildi. İlk günü ailesinin yanında geçiren Candan, İkinci gün kendisini sokağa attı ve kuaföre gitti.

"PAŞALAR GİBİ 6 AYDIR YATIYORUZ"

Candan, tahliye olduktan sonra sessizliğini bozdu. Cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlatan Candan, "Kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana" dedi.

"AMACIM SOSYAL MEDYADA PARA KAZANMAK OLMAMIŞTI"

"Hatalarımız vardır, doğrudur" diyen Candan "Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" ifadelerini kullandı.

Cezaevinde neler yaptıklarını da anlatan Candan "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık" diye konuştu.

"EN ÇOK AİLEMİ ÖZLEDİM"

"Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti" diyen Candan şu ifadeleri kullandı:

"En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak."

"SEÇİL ERZAN HABER İZLEMİYOR DİYE..."

Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Nihal Candan Seçil Erzan