Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oğuz Murat Aci cinayeti: Demirören, Kısa Dalga’ya tazminat davası açtı

Demirören ailesi, Timur Cihantimur’un karıştığı kazayla ilgili açıklamalarını yayımlayan Kısa Dalga’dan 150 bin lira tazminat talep etti. Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Demirören ailesi haberlerin kötü niyetli ve kasıtlı olarak yapıldığı, Demirören ailesinin itibarının lekelendiği ileri sürdü.

Oğuz Murat Aci cinayeti: Demirören, Kısa Dalga’ya tazminat davası açtı

Demirören ailesi, ehliyetsiz kullandığı araçla yaptığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’la ilgili kendi açıklamasını yayımlayan Kısa Dalga’ya dava açtı.

Aile, Halk TV’nin 'Demirören Grubundan üst düzey bir isime' dayandırdığı haberi alıntılayan Kısa Dalga’dan 150 bin TL tazminat istedi.

'HTS KAYITLARI HER ŞEYİ ORTAYA KOYACAKTIR'

Haberde ismi açıklanmayan üst düzey yetkili, Yıldırım Demirören ve Revna Demirören'in oğlu Emre Cemal Demirören’in de kaza yapan araçta olduğu iddiasına ilişkin açıklama yapmış, "Cemal Demirören yurtdışında okuyor. 2-3 aydır da Türkiye’ye gelmiş değil. Kazayı yapıp firar eden gençle tek ortak yanları, ortaokulda aynı okulda okumuş olmaları. Bunun dışında herhangi bir ilişkileri ve bağı yok. Kendisi eğitim için yurtdışında. İki çocuk sadece ortaokul döneminde yakın arkadaş. Zaten HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacaktır" demişti.

'İTİBARIMIZ LEKELENDİ' VURGUSU

Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Demirören ailesi haberlerin kötü niyetli ve kasıtlı olarak yapıldığı, Demirören ailesinin itibarının lekelendiği ileri sürdü. 16 yaşındaki oğullarının yurtdışında okuduğu belirterek kazayla hiçbir bağlantısı olmadığını ifade etti.

Dilekçede "Bu yalan ve iftira ortaya atıldığından beri müvekkilimiz derin bir üzüntü ve keder içerisindedir. Bu durum müvekillimizin günlük hayatını olumsuz etkilemektedir. Müvekkilimizin yaşadığı bu travma sadece onunla sınırlı kalmamış ailesi ve yakın çevresi de bu durumdan olumsuz şekilde etkilenmiştir" denildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Timur Cihantimur tazminat Kısa Dalga Yıldırım Demirören Demirören Holding

İlgili Haberler