Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'Dilruba' tepkisi: 'Tam bir şuursuzluk'

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu’nu protokolde ağırlamasına tepki gösterdi.

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'Dilruba' tepkisi: 'Tam bir şuursuzluk'

Instagram’a erişim engelinin getirildiği günlerde yasağı eleştiren ve söyledikleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba’yı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı açılış törenine davet etti.

AKP’den, Dilruba Kayserilioğlu’nun protokolde ağırlanmasına tepki geldi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza yönelik hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

"Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve farklı siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret edilmesi, fikir özgürlüğü değildir." diyen Çelik, şunları kaydetti:

"Hakaret ve tahrik içeren provokatif açıklamalar ancak ilkel bir nefretin ve demokrasi düşmanı nefret siyasetinin ürünüdür. Bu nefret söylemleriyle demokratik siyaset ve hukuk zemininde kesin bir şekilde mücadeleyi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza yönelik hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez. Bir siyasi partinin yöneticileri nefret ve hakaret söylemlerinin hamisi olamaz. Nefret söylemlerine kıymet verilmesi tam bir şuursuzluktur."



Haber Kaynağı : 12punto

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Dilruba Kayserilioğlu Ömer Çelik