Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ömer M. Koç'dan Gazze açıklaması: 'Hayret ve dehşet içerisinde izliyoruz'

Anadolu Buluşmaları'nın 31’incisi, Ankara'da gerçekleşti. Açılış konuşmasında söz alan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Gazze'de yaşananlara dair, "Batı hükümetlerinin hunhar katliam karşısında sessiz kalmalarını hayret ve dehşet içerisinde izliyoruz" dedi.

Ömer M. Koç'dan Gazze açıklaması: 'Hayret ve dehşet içerisinde izliyoruz'

Koç Topluluğu'nun bayileri ile görüş alışverişinde bulunmak üzere düzenlediği geleneksel Anadolu Buluşmaları'nın 31’incisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı vesilesiyle başkent Ankara'da yapıldı.

'BATININ ÇİFTE STANDARTI'

Açılışta konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Gazze Şeridi'nde Hamas ve İsrail arasında yaşanan savaşı değerlendirdi.

Koç, Gazze'de yaşananlara dair, "Batı hükümetlerinin bu hunhar katliam karşısında sessiz kalmalarını hayret ve dehşet içinde izliyoruz. Bu utanç verici umursamazlığın bedelini bugün binlerce masum hayatıyla ödüyor. Batının bu çifte standardının, maalesef ileride hepimizi menfi etkileyecek çok vahim neticeleri olacaktır" ifadelerini kullandı.

'UTANÇ VERİCİ'

Ömer M. Koç, 2023'ü noktalarken yakın coğrafyada insani felaketlere sebep olan çatışma ortamının giderek yayıldığını vurgularken, "Batı hükümetlerinin bu hunhar katliam karşısında sessiz kalmalarını hayret ve dehşet içinde izliyoruz. Bu utanç verici umursamazlığın bedelini bugün binlerce masum hayatıyla ödüyor.

Batının bu çifte standardının, maalesef ileride hepimizi menfi etkileyecek çok vahim neticeleri olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhuriyet Koç Holding ÖMER KOÇ

İlgili Haberler