Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Özgür Özel'in mutlu günü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kızının mezuniyetine katıldı. Özel, sosyal medya paylaşımında "Biricik kızım İpek bugün Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak, bizleri bir kez daha gururlandırdı. " dedi.

Özgür Özel'in mutlu günü

Bahçeşehir Üniversitesi’nin (BAU) 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni, bu yıl Ülker Sports Arena’da yapıldı. 24’üncü dönem mezunlarını veren Bahçeşehir Üniversitesi’nden, dokuz fakülte, iki yüksekokul, bir enstitü ve konservatuar bölümünden mezun olan 6 bin öğrenci, kep atma gururu yaşadı. İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Mütevelli Heyeti üyeleri, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, senato üyeleri, öğretim üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

KIZININ MEZUNİYETİNE KATILDI

Programa katılan ailelerin büyük heyecan yaşadığı görülürken, çocuklarının mezuniyet gururunu yaşayanlar arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel de yer aldı. BAU Hukuk Fakültesi’ni bitiren kızı İpek Özel’in töreni için salona gelen Özgür Özel’e bazı kurmayları da eşlik etti. CHP Genel Başkanı salon çıkışında, kızı İpek Özel’le çiçek verip aile büyükleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e “Hoş geldin” diyerek konuşmasına başlayan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, yeni mezun gençleri tebrik ederken, dünya vatandaşı olmanın önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Eğitime verdiğimiz önem, ülkemizin gelişimine de katkı sağlıyor. Bugün burada geleceğe uğurlayacağımız 6 bin öğrencimiz, yalnızca okudukları bölümlerin teorik ve pratik eğitimlerini almakla kalmadı, dünya vatandaşı olmalarını sağlayacak bilgilerle ve vizyonla donatıldı.”

"TEK YOL MUASIR MEDENİYET YOLUDUR"

Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Yücel, “Kiminiz ticarete atılacaksınız, kiminiz ailenizin yanında çalışacaksınız, kiminiz bürokrasiye gireceksiniz. Nereye giderseniz gidin, hangi sektörde çalışırsanız çalışın sıkıntılarınız olacaktır. Problemleriniz olacaktır. Düştüğünüz anlar olacaktır. Düşmekten sakın korkmayın. Düşüp kalkmamaktan korkun. İnsan başaramayabilir, insan başarır. Başarılarınız da dönüştürür. Ama kibire kapılmayın, hiç kimseyi küçük görmeyin. Başınız sıkıntıya girdiğinde size yollar göstermeye çalışanlar olanlarsa sakın ha fırsat vermeyin. Biliniz ki, sizin bildiğiniz, bizim bildiğimiz tek bir yol vardır. O yolda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü gösterdiği muasır medeniyet yoludur” dedi. 

"ÖZGÜRLÜKTEN TAVİZ VERMEYİN"

Öğrencilerin yapay zekaya önem vermesi gerektiğini dile getiren Yücel, özgürlük ve adaletin önemine vurgu yaparak “Adaletten sakın olarak ayrılmayın. Gücün yanında değil, hakkın ve adaletin yanında durun. Özgürlüğünüzden sakın ha bir milim de olsa taviz vermeyin. Özgür olmadığımız takdirde üretemezsiniz. Özgür olmayan toplumda üretemezsiniz. Onun için birey olarak özgürlüğünün en büyük zenginliğimizdir” dedi. 

"BİZİ GURURLANDIRDI"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kızının mezuniyet törenine ait görüntüleri paylaştığı mesajında "Biricik kızım İpek bugün Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak, bizleri bir kez daha gururlandırdı. İpek’e, tüm arkadaşlarına ve tüm gençlerimize sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum." sözlerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

CHP Özgür Özel