Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özlem Gürses Cumhuriyet'in 100. yılı için yazılan marşı paylaştı

12punto.com.tr yazarı ve usta gazeteci Özlem Gürses sosyal medya hesabından takipçileriyle kendisini çok heyecanlandıran bir gelişmeyi paylaştı. Gürses, Cumhuriyet'in 100. yılı için Norm Ender'in yazdığı marşı "günlerdir şunu paylaşmayı bekliyordum" notuyla aktardı.

Özlem Gürses Cumhuriyet'in 100. yılı için yazılan marşı paylaştı

Oğuzhan Uğur'un programına katılan gazeteci Özlem Gürses, programda müzisyen Norm Ender'in Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' adlı marşı dinleme fırsatı buldu.

Marştan çok etkilenen Gürses, programın yayına girmesiyle birlikte sosyal medya hesabından duygularını tarif ettiği bir paylaşımda bulundu ve şunları yazdı:

" />

Günlerdir şunu paylaşmayı bekliyordum, şanlı Cumhuriyet’in 100. benim 54. yaşımda açık ara dinlediğim en güzel marştı Norm Ender’in ‘Parla’sı... İtiraz kültüründen gelen, sayısız travmalardan geçmiş Norm Ender ylesine yürekten yazmıştı ki ve koromuz öyle sevgiyle, inançla söyledi ki ilk gösterimine tanık olmak eşsizdi.

Bütün salon darmadağın olduk… Bu arada Norm Ender ve arkadaşları 29 Ekim için muazzam bir de klip çekecekler.

Cumhuriyetin fırsat eşitliğinin en az dokunabildiği bu genç kardeşlerim bu marşı yazdıysa, bu iş olmuş demektir… Sırada yarım kalan hikayeyi birlikte tamamlamak ve bunu tüm memlekete yaymak olmalı! Şimdiden 200. yaşımız da kutlu olsun!


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhuriyet 100. Yıl Oğuzhan Uğur Özlem Gürses