Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı'yı hedef aldı: Muhalif görünümlü Tayyip Erdoğan askerlerinin bir numarasıdır

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, meslektaşı Fatih Altaylı’yı hedef aldı. Kütahyalı, iktidarı eleştiren Altaylı hakkında “Muhalif görünümlü Tayyip Erdoğan askerlerinin bir numarasıdır” ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Altaylı'yı hedef aldı: Muhalif görünümlü Tayyip Erdoğan askerlerinin bir numarasıdır

En Son Haber’in YouTube kanalında ROK programını hazırlayan Rasim Ozan Kütahyalı, gazeteci Fatih Altaylı hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti.

AKP iktidarını ve Türkiye'deki eğitim sistemini eleştiren Fatih Altaylı’nın ‘Muhalif görünümlü’ olduğunu öne süren Kütahyalı meslektaşı hakkında hakaret dolu ifadeler kullandı.

"TAYYİP ERDOĞAN ASKERLERİNİN BİR NUMARASIDIR"

“Fatih Altaylı muhalif görünümlü Tayyip Erdoğan askerlerinin bir numarasıdır" diyen Kütahyalı, "Bu kadar salakça ve cahilce konuşan bir adam. Diyor ki “50’lerden itibaren bozuldu.’ 50’den önce okul yoktu be. Rakamlar ortada ya. İlber Ortaylı’ya sorsun, İlber Ortaylı diyordu, ‘Türkiye’nin bütün gerçek anlamda modernleşmesi batılılaşması 50’de başladı.’ Yok öncesinde okul yok” ifadelerini kullandı.

Kütahyalı, şöyle devam etti;

“Celal Şengör’le falan takılarak hayatında kitap okumayan Fatih Altaylı. Fatih Altaylı bak senin çalıştığın herkes biliyor ki sen kitap okumuyorsun kardeşim. Senin eski genel yayın yönetmenlerin senin eski patronların TurgayCiner’i de Aydın Doğan’ı da senin cahil olduğunu biliyor kardeşim.

Sen entelektüel komplekslerini tatmin için o programı yaptın. Faydalı da oldu. Teke Tek Bilim hayatında yaptığın en doğru işti. Orada da Celal Şengör ve İlber Ortaylı aslında bugün evrensel bilimsel kökenlere göre fosildir. Ama Türkiye’de hâlâ faydaları oldu. Çünkü bir sürü gence bilim nedir meraklandırdılar.”


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Altaylı Rasim Ozan Kütahyalı