Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

RTÜK üyesi Taşcı kazandı: Rasim Ozan Kütahyalı kaybettiği tazminatı bakın hangi derneğe ödeyecek

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, kendisini “Ben onun plakasını, her şeyini bilirim... Şimdilik karışmıyorum” sözleriyle hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı’ya dava açtı. Mahkeme Kütahyalı’yı 10 bin lira tazminata mahkum etti.

RTÜK üyesi Taşcı kazandı: Rasim Ozan Kütahyalı kaybettiği tazminatı bakın hangi derneğe ödeyecek

Spor yorumcusu Ertem Şener’in sunduğu “Derin Futbol” programının yılbaşı özel yayınında şarkı söyleyen Ahmet Çakar’ın yanına gelen Rasim Ozan Kütahyalı, Çakar’a “Hocam, Suki Yo şarkısını söyle” dedi. Kütahyalı şarkının sözlerini değiştirerek argo ifadeler kullandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşcı ise Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” programı ile ilgili RTÜK Başkanlığı’na başvuru yaptı. Taşcı, Twitter'dan yaptığı açıklamada, RTÜK'ün Beyaz TV'ye para cezası verdiğini duyurdu. Taşcı, “RTÜK, şikayet dilekçemiz üzerine Rasim Ozan Kütahyalı’nın kirli ve düzeysiz dili nedeniyle Beyaz TV’ye oybirliğiyle yüzde 3 para cezası verdi. Rasim Ozan Kütahyalı üst Kurulun oybirliğiyle aldığı kararı da değerlendirirsin!” açıklamasını yapmıştı.  

Kütahyalı, ise RTÜK kararının ardından katıldığı yayında CHP'lileri hedef alarak “Bunlar manyak, bunlar faşist” ifadelerini kullandı. Kütahyalı, İlhan Taşcı'yı hedef gösterip; “Bizi şikayet eden... Ben onun plakasını, her şeyini bilirim... Şimdilik karışmıyorum... Şimdilik bir şey demiyorum...” diye konuşmuştu.

RTÜK üyesi İlhan Taşcı ise “Rasim Ozan Kütahyalı’ya bu videodaki sözlerinden dolayı tazminat davası açıyorum. Kazanacağım tazminatı ÇYDD ve KumpasDer'e bağışlayacağımı şimdiden ilan ediyorum. Bildiklerini artık mahkemede anlatır kirli ağız!” diyerek karşılık vermişti. 

RTÜK üyesi İlhan Taşcı’nın Rasim Ozan Kütahyalı’ya açtığı davada karar çıktı ve Kütahyalı 10 bin lira tazminata mahkum oldu. 

İlhan Taşcı kararı şöyle duyurdu: 

Rasim Ozan Kütahyalı aleyhine hakaret nedeniyle açtığım tazminat davasında mahkeme Kütahyalı’yı 10 bin lira tazminata mahkum etti. Dava dilekçemde belirttiğim gibi tazminatı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve KUMPASDER’e bağışlayacağım. Avukatım Gökhan Tekşen’e emeği için teşekkür ederim.”


Haber Kaynağı : 12punto