Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sarallar davasındaki görüntülere erişim engeli talebi! Rüşvet almakla itham edilmişti...

14 Kasım 2023 tarihinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından çökertildiği duyurulan Sarallar Suç Örgütü'nün önde gelen isimlerinden Barış Saral, duruşmada rüşvet almakla suçladığı hakimin görüntülerine erişime engellenmesini talep ettiği öğrenildi.

Sarallar davasındaki görüntülere erişim engeli talebi!  Rüşvet almakla itham edilmişti...

Uzun süredir kamuoyunun gündeminde yer alan ve 14 Kasım 2023 tarihinde Bakan Yerlikaya tarafından çökertildiği duyurulan Sarallar Suç Örgütü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Suç örgütü üyesi Barış Saral'ın duruşma sırasında rüşvet almakla suçlamadığı hakim, görüntülerin erişime engellenmesi yönünde talepte bulundu. 

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Sarallar suç örgütünün önde gelen isimlerinden Barış Saral’ın, duruşmada mahkeme başkanını rüşvetle suçladığı görüntüler internette yayınlanmıştı.

Kimin çektiği ve yayınladığı bilinmeyen görüntüler gündem olmuştu. Videoda Barış Saral’ın, mahkeme başkanına, “Burada rüşvet var. Ben heyeti ve başkanı tenzih ediyorum, siz rüşvetçisiniz. Bana dava açın ki hepsini ispatlayayım” demişti.

Görüntülerin hızla yayılmasının ardından İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı'nın 5 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusu ile “Video kaydının erişime engellenmesini ve yayından kaldırılmasını” talep ettiği ortaya çıktı.


Haber Kaynağı : 12punto

Sarallar Suç Örgütü Barış Saral rüşvet yargıda rüşvet