Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Şarkıcı Emirkan’a saldırı görüntüleri ortaya çıktı

Önceki gün çocuğunu bırakmak için gittiği Bakırköy'de okul yolunda tanımadığı kişiler tarafından saldırıya uğrayan ünlü şarkıcı Emirkan, arbede sonrası ameliyata alınmıştı. O saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Saldırıda Emirkan ve saldırgan kişinin tartıştığı sonrasında yumruklaştığı görülüyor.

Şarkıcı Emirkan’a saldırı görüntüleri ortaya çıktı

Müslim SARIYAR / 12punto.com.tr

Olay 3 gün önce saat 16.00 sıralarında Bakırköy Şenlikköy Mahallesi’nde meydana geldi. Şarkıcı Emirkan Yıldız’ın sosyal medya hesabında, şarkıcının dövüldüğüne dair bir açıklama geçti.

“ZOR BİR AMELİYAT GEÇİRDİ"

Emirkan'ın avukatı tarafından yapılan açıklamada ise "Müvekkilim Emirkan Yıldız ve kıymetli eşi Serap Yıldız, okul çıkışı çocuklarını alırken önce sözlü tacize maruz kalmış ardından ise tacizde bulunan hanımefendinin koruması tarafından darp edilerek yaralanmıştır.

Darp edilesi neticesinde vücudunda kırık oluşan müvekkilim oldukça zor bir ameliyat geçirerek şu an sağlık durumu iyidir. 

Bu korkunç ve üzücü olaya sebep olanlar ve ilgililer hakkında tarafımızca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" ifadelerine yer verildi.

"YÜZÜMÜN SAĞ TARAFINA YUMRUK ATTI"

Aracını çektikten sonra kendisine sert çıkan kişinin yanına gittiğini ifadesinde belirten Yıldız, iddialara göre olayı şöyle anlattı; “ Şahsın yanına giderek bu nasıl üslup demesi üzerine ismini Fatih olarak duyduğum bu kişi hiçbir şey demeden yüzümün sağ tarafıma  yumruk attı.  Yere düştüm” dedi. Çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürüldüğünü söyleyen şarkıcı Yıldız, omuzunda kırık çıktığı ve ameliyat olduğunu belirtti.

SALDIRI ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bakırköy'de okul yolunda tanımadığı kişiler tarafından saldırıya uğrayan ünlü şarkıcı Emirkan, arbede sonrası ameliyata alınmıştı. O saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı.

Saldırıda Emirkan ve saldırgan kişinin tartıştığı sonrasında yumruklaştığı görülüyor.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Emirkan saldırı koruma darp