Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5012
Dolar
Arrow
34,1719
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8371
Altın
Arrow
2889,0000
BIST
Arrow
8.964

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf iddialarına yanıt: Artık gerilmeye başladım

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Köfteci Yusuf restoranlarındaki domuz eti skandalıyla ilgili iddialara yanıt verdi. Peker, adının her seferinde bu konu ile anılmasından rahatsız olduğunu belirtirken, devletin somut bir adım atıp atmadığını sorguladı.

Sedat Peker’den Köfteci Yusuf iddialarına yanıt: Artık gerilmeye başladım

Yurt dışında yaşayan suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Erk Acarer’in kendisine yönelttiği Köfteci Yusuf restoranlarındaki domuz eti skandalına dair sorulara yanıt verdi. 

Geçmişte Köfteci Yusuf restoranlarını ele geçirme girişimi iddiasıyla anılan Peker, bu iddiaları eğlenceli bulduğunu ancak artık rahatsız olmaya başladığını ifade etti.

PEKER: HER KÖFTECİ YUSUF GÜNDEMDE GELDİĞİNDE İSMİM TT OLUYOR

Erk Acarer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Peker’e Köfteci Yusuf skandalını sorduğunu belirterek şu cevabı aktardı:

“Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir!”

Peker, Köfteci Yusuf ile ilgili geçmişte ortaya atılan iddialardan rahatsız olduğunu dile getirerek bu durumu “saçma” olarak nitelendirdi.

'DEVLET DOMUZ ETİNİ YAKALAMIŞ MI?'

Peker ayrıca, Köfteci Yusuf’un 12 bin kişiyi istihdam ettiğine dikkat çekerek devletin bu skandalda somut bir adım atıp atmadığını sorguladı. Peker’in şu ifadeleri de dikkat çekti:

“Bu adam 12 bin kişi çalıştırıyor. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?”

KÖFTECİ YUSUF SKANDALI NEDİR?

Köfteci Yusuf restoranları, satılan ürünlerde domuz eti bulunduğuna dair iddialarla gündeme gelmiş ardından buna yönelik belgeler ciddi medya organlarında kamuoyuyla paylaşılmıştı. 

PEKER VE KÖFTECİ YUSUF BAĞLANTISI 

Sedat Peker’in ismi daha önce Köfteci Yusuf restoranlarıyla anılmış, hatta restoran zincirini ele geçirmeye çalıştığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Peker, bu iddialara birçok kez sosyal medya paylaşımlarıyla yanıt vermiş ve herhangi bir bağının olmadığını savunmuştu.

Peker’in bu son açıklamaları, Köfteci Yusuf restoranlarındaki skandalla ilgili tartışmaları yeniden alevlendirebilir.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

sedat peker erk Acarer Köfteci Yusuf