Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5012
Dolar
Arrow
34,1719
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8371
Altın
Arrow
2889,0000
BIST
Arrow
8.964

Köfteci Yusuf'ta domuz eti skandalı: Müşteriler iade için sıraya girdi

Köfteci Yusuf'ta tespit edilen domuz eti skandalı, Türkiye'nin gündeminde geniş yankı buldu. 200'den fazla şubesi bulunan zincirin müşterileri, aldıkları ürünlerden şüphelenerek iade işlemleri için şubelere koştu. Firma, telefonlara yanıt vermiyor.

Köfteci Yusuf'ta domuz eti skandalı: Müşteriler iade için sıraya girdi

Domuz eti skandalı Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Düzce'deki Saydam Yemek ve Organizasyon firmasının üniversite yurtlarındaki öğrencilere yedirdiği dana rostonun içinde domuz eti tespit edilmesinin ardından, ünlü bir köfte zincirinde de domuz eti kullanıldığı tespit edilmişti.

DOMUZ ETİ SATAN KÖFTECİ KİM?

Büyük köfte zincirinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı ürünler listesinde yer almaması gündem olurken herkes "Domuz eti satan köfteci kim?" sorusuna yanıt arıyordu.

RESMİ RAPORLA ORTAYA KONDU

Son olarak Tarım ve Orman Bakanlığının muayene ve analiz raporu ortaya çıktı.Raporda Köfteci Yusuf'un Ankara-Etimesgut'taki bir şubesinde satılan "tüketime hazır pişmiş köfte" ürününde domuz eti tespit edildiği bilgisi yer aldı

200'DEN FAZLA ŞUBESİ VAR! HERKES ŞÜPHEYE DÜŞTÜ

Türkiye'de 200'den fazla şubesi bulunan Köfteci Yusuf'un domuz eti skandalına karışması sonrası vatandaşlar hem yedikleri hem de satın aldıkları ürünlerden şüpheye düştü.

İADE İÇİN ŞUBELERE KOŞUYORLAR

Birçok vatandaşın aldığı ürünleri iade etmek için köfte zincirinin şubelerine başvurduğu belirtildi.

İstanbul’da Köfteci Yusuf’tan helal kesim köfte alan bir vatandaş, son çıkan domuz eti haberlerinden sonra ürünleri iade etmek istedi.

'TELEFON YÜZÜNE KAPATILDI' İDDİASI

Firmaya ulaştığını belirten vatandaş; ürünlerin geriye alınmayacağını öğrenirken, telefonun yüzüne kapatıldığı iddia edildi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf davası