Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Seher Sultan' olarak bilinen Seher Yaşayacak kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

Sosyal medyada, "Seher Sultan" kullanıcı adıyla bilinen Seher Yaşayacak hakkında sosyal medyada kapsamlı bilgi araştırılıyor. 'Seher Sultan' olarak tanınan Seher Yaşayacak kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Seher Yaşayacak biyografisi...

'Seher Sultan' olarak bilinen Seher Yaşayacak kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

Sosyal medyada, "Seher Sultan" kullanıcı adıyla bilinen Seher Yaşayacak adlı sosyal medya gazetecisi hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yakalama kararı çıkartıldı.

Yakalama kararının gerekçesinde, "Suç örgütü yöneticileri Veysel Şahin ve Derkan Başer soruşturmasında bu isimleri aklamaya yönelik paylaşımları yaparak örgüte yardım ettiği ve gizli tanığın kimliğini deşifre ederek başka gizli tanık olacakları engellemeye neden olduğu" ifadelerine yer verildi.

Bu gelişme sonrası sosyal medya kullanıcıları, "Seher Yaşayacak kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?" sorularının cevaplarını arıyor.

SEHER YAŞAYACAK KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Seher Yaşayacak, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Twitter'da Seher Sultan kullanıcı adını kullanan  Seher Yaşayacak, İtalya'da üniversite eğitimine devam ettiğine ve bu ülkede yaşadığığnı yönelik sıklıkla yaptığı paylaşımlarıyla tanınıyor. 

 Sosyal medyada zaman zaman üslubu nedeniyle sert eleştirilen Seher Yaşayacak, son olarak ünlü gazeteciler Murat Ağırel ve Erk Acarer ile tartışmaya girmişti. 

Seher Yaşayacak, fenomen Dilan Polat'ın şirketleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde yer buldu.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

100. Yıl 12Punto madeni para Para

İlgili Haberler