Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Sezgin Baran Korkmaz açıkladı: Limak konserine katılan gazeteciler kim?

Hakkında yakalama kararı bulunan ve yargı süreci devam eden Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylı’nın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Korkmaz, Limak'in düzenlediği konsere katılan gazeteciler hakkında konuştu.

Sezgin Baran Korkmaz açıkladı: Limak konserine katılan gazeteciler kim?

Sezgin Baran Korkmaz, gazeteci Fatih Altaylı’nın programına konuk olarak katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Korkmaz, kendisine yöneltilen Paramount Otel ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında konuştu.

İcra dosyalarını ödeyerek, 35 milyon euro karşılığında satın aldığını söyleyen Korkmaz, tapu dairesinde zorluklarla karşılaştığını belirtti.

Korkmaz, Fatih Altaylı’nın "Paramount Oteli'ne çöktünüz mü?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Ben büyük operasyonlar geçiren şirketleri satın alırım. Bodrum’daki Paramount Otel de bu kapsamdaydı. 35 milyon euro karşılığında anlaştık ve icra dosyalarını kapattık. Ancak tapu dairesi bu fiyatı kabul etmeyip, 120 milyon TL üzerinden işlem yapmak istedi. Böyle bir şey olabilir mi? Bunu yapan başka bir şirket gösterin."

OTELE ÇÖKME İDDİLARINA YANIT 

Korkmaz, Paramount Otel’le ilgili "otelin üzerine çökme" iddialarını reddetti. Korkmaz, "Otelin parasını ödedim, bütün evraklar ortada. Eğer biri otelinize çöktüyse, gidip şikayet edersiniz. Ben tutuklandıktan sonra bu konular konuşulmaya başlandı. Öncesinde böyle bir iddia yoktu" dedi.

'BU KİŞİLER BENİM MİSAFİRİM DEĞİLDİ'

Sezgin Baran Korkmaz, otelde ünlü gazetecilerin konakladığını da vurgulayarak, bu isimlerin kendisiyle bir bağlantısı olmadığını söyledi. Otelde Nagehan Alçı, Cem Küçük ve Veyis Ateş gibi isimleri gördüğünü belirten Korkmaz, “Bu kişiler benim misafirim değildi. Ünlü isimler otelde kalıyordu ama onların otelde bulunmaları beni ilgilendiren bir durum değil. Araştırmacı gazeteciler gidip sorsunlar" dedi.

LİMAK'IN KONSERİNE HANGİ GAZETECİLER GİTTİ?

Baran Korkmaz, Limak Holding'in konserine katılan gazeteciler hakkında da konuştu. Geçtiğimiz hafta Limak’ın Bodrum’da düzenlediği konsere birçok gazetecinin katıldığını belirten Korkmaz, "Bütün gazeteciler en önden para vermeden konseri izliyorlar. Sonra aynı kişiler, Limak’ın da dahil olduğu 'beşli çete'ye karşı yazılar yazıyorlar. Bu nasıl bir bakış açısı?" diye sordu.

Son olarak Korkmaz, gazetecilerin lüks otellerde ücretsiz konakladığını iddia etti ve ekledi:

"Size hangi gazetecilerin hangi otellerde kaldığını anlatabilirim. Bu entelektüel takılan gazetecilerin çoğu başkalarının otellerinde bedavaya kalıyor."


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Sezgin Baran Korkmaz Fatih Altaylı