Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Ateş'in arkadaşı, cinayet soruşturmasında verdiği ifadeyi paylaştı. 'Ülkücü katili FETÖ'cüleri...'

Sinan Ateş dosyasına ilişkin yeni gelişmeler açığa çıkmaya devam ediyor. Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, aynı süreçte MHP'de birlikte görev yaptığı Ateş'in öldürülmesinin ardından verdiği ifadeyi sosyal medyada paylaştı.

Sinan Ateş'in arkadaşı, cinayet soruşturmasında verdiği ifadeyi paylaştı. 'Ülkücü katili FETÖ'cüleri...'

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, sosyal medyadan Ateş cinayetine ilişkin verdiği ifadeyi paylaştı.

Zengin, yaptığı paylaşımda, "Bizi bir telefon ile Berlin’den Ankara’ya getiren adalet(!) Ankara’daki Ülkücü katili FETÖ'cüleri bir türlü ayağına getiremiyor!" ifadelerini kullandı.

Zengin'in ifadesinde, Olcay Kılavuz'un görevden alınmasının ardından Ateş'in parti özel kalem müdür yardımcısı Akın Yavuz'un referansı ile göreve getirilmesi sonucunda Ateş'e karşı husumetin başladığını düşündüğü bilgisi yer aldı. 

İfadesinde, Ateş ile sık sık görüştüğünü ifade eden Zengin, Ateş'in, kendisinin görevden alınması yönünde çalışmalar yapıldığını kendisine anlattığını söyledi.

"TANIŞIKLIĞIM BULUNMUYOR"

Ömer Zengin'in X hesabından da paylaştığı ifadesinde, Sinan Ateş suikastinin Ahmet Yiğit Yıldırım önderliğinde, İzzet Ulvi Yönter, Olcay Kılavuz ve Nevzat Ünlütürk tarafından organize edildiğinden emin olduğu, Yıldırım ile Ömer Lefzan arasında eskiye dayalı bir husumet nedeniyle de cinayetin Lefzan'ın üzerine yıkılmaya çalışıldığını söylediği görüldü. 

Ömer Zengin'in ifadesinde, Ateş'in Doğukan Çep ile herhangi bir tanışıklığı ya da husumeti bulunmadığını söylediği bilgisi de yer aldı. Zengin, ifadesinin sonunda kızını Türkiye'ye gelip gittikçe gördüğünü de söyledi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara Cinayet FETÖ Sinan Ateş Sosyal Medya suikast

İlgili Haberler