Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyumla ilgili ilk açıklama!

31 Mart'ta DEM Parti'nin kazandığı Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyum kararıyla ilgili konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti. Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti soruşturmasına ilişkin de "Verilmeyecek bir hesabımızın olmadığını cümle aleme paylaşıyoruz" diye konuştu.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Hakkari Belediyesi'ne atanan kayyumla ilgili ilk açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

 

HAKKARİ BELEDİYESİ'NE ATANAN KAYYUM

"Hamdolsun görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınmış Hakkari Valimiz belediye başkan vekili olarak görevlendirilmiştir. İçişleri Bakanlığımız hukuk sınırları dahilinde devreye girmiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin hükmü şahsiyetini egemenlik haklarını amasız, fakatsız muhafaza etmiştir. Bu kapsamda İçişleri Bakanımızı ve mesai arkadaşlarını yürekten kutluyorum.

Bir PKK'lının seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır. Terörist belediye başkanı, terörist milletvekili istemiyoruz. 'Kayyuma karşıyız' sözleriyle bölücü terör örgütüne açıkça hizmet eden kimlik yoksunları bellidir. Türkiye muz cumhuriyeti kabile devleti değildir. Güney sınırlarımız boyunca terör devleti hayalleri kuranların hevesleri kursaklarında kalacaktır.

CHP'Yİ HEDEF ALDI

DEM'lenmiş CHP'ye sormak isterim bizim hangi konuda yüksek huylu olmamızı bekliyorsunuz? Nasıl bir normalleşme vasatı kafanızdan geçiriyorsunuz? Yumuşayarak hangi karara varacaksınız? Şehitlerimize nasıl ihanet edeceğinizi mi? DEM'e övgüler yağdıranlar sorarım maksadınız bunlardan hangisidir?

"AÇILAN TİYATRO PERDELERİNE KARNIMIZ TOKTUR"

Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz. Ya aynısı ile karşılık veririz ya da o eli kırar atarız. Dümenciliğin sonu aylaklık ve ayakçılıktır. Taktik üstünlüklerle avunmak yerine Türk milletine karşılıksız sevda ile hizmet etmeyi, kararlılıkla sürdüreceğiz. Bizde geri adım olmaz. bizde meselelere hesabi yaklaşmak diye bir şey de olamaz. Bizim kalbimizde çarpan vatan ve millet sevgisidir. Yumuşama arayanlar önce bu sevgide uzlaşacak cesareti göstermelidir. Açılan tiyatro perdelerine karnımız toktur."

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

İsim vermeden Sinan Ateş cinayeti soruşturmasına ilişkin konuşan Bahçeli, "Yargıya intikal etmiş bir cinayet davasında partimizin ve Ülkü Ocakları’nın suçlanması hatta dahilde ve hariçte Ülkü Ocakları’na suç örgütü gölgesi düşürmek için kolları sıvayan ajan ve provokatörlerin sırtının sıvazlanması tesadüf değildir. Hepsini biliyoruz, hepsini takip ediyoruz. Verilmeyecek bir hesabımızın olmadığını cümle aleme paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahçeli şöyle devam etti:

"İSRAİL ÜZERİNDEKİ BASKI DAHA DA ARTMALI"

Filistin'i tanıyan ülke sayısının 147'ye ulaşması umut vericidir. İsrail üzerindeki baskının daha da artması gerekmektedir. Bağımsız bir Filistin devletinin dünya çapında tanınması dışında bir seçenek yoktur."

 

Ayrıntılar gelecek...

 


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Hakkari Belediyesi İçişleri Bakanlığı