Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Taksiciyi öldürmüştü: Saldırganın kayıp olarak arandığı ortaya çıktı

İzmir'de soğukta üşümesin diye taksisine aldığı 19 yaşındaki Delil Aysal tarafından ağır yaralanan taksici Oğuz Erge hayatını kaybetti. Delil Aysal'la ilgili kayıp müracaatı olduğu ve intihar girişimlerinden poliste kaydı olduğu öğrenildi. Olayın detaylarına 12punto ulaştı.

Taksiciyi öldürmüştü: Saldırganın kayıp olarak arandığı ortaya çıktı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İzmir'de aracına bindiği 19 yaşındaki gaspçı Delil Aysal tarafından 3 kurşunla ağır yaralanan taksici Oğuz Erge tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 12punto.com.tr, yaşanan olayın detaylarına ulaştı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri dün gece yaşanan olayın ardından 70 adet kamera üzerinden 110 saatlik görüntüyü izledi. Şüphelinin gittiği yeri belirleyen uzman ekipler, önce 19 yaşındaki saldırganın kimliğini belirledi. Daha sonra çalışma yapan tecrübeli ekipler, yaptıkları operasyonla Delil Aysal'ı gözaltına aldı. Operasyonun her aşamasını İzmir Valisi, İzmir İl Emniyet Müdürü ve Asayiş Şube Müdürünün bizzat takip ederek koordine ettikleri öğrenildi.

BOŞ KOVANA KADAR TOPLAMIŞ

Taksici Oğuz Erge'yi öldüren ve olaydan 1.5 saat sonra gözaltına alınan Delil Aysal savcıda verdiği ifadede, hiçbir gerekçesi olmadığını söylediği öğrenildi. Keyfi olarak taksici Erge'yi vuran Aysal'ın, saldırı sonrası cep telefonu, kulaklığını da aldığı öğrenildi.

Delil Aysal'ın kaçmadan önce 3 adet boş kovanı da alıp kaçtığı öğrenildi. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp büro amirliği ekiiplerinin başarılı çalışması sonucu yakalanan Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİSTE KAYDI VAR

Poliste kayıp olarak aranması olan Delil Aysal'ın ayrıca intihar girişimi nedeniyle kaydı olduğu öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Cinayet Emniyet Müdürlüğü gasp gözaltı hayatını kaybetti İzmir saldırgan taksici