Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Tokat'ta traktör tutkusu: Ceza almasına rağmen turlarına devam ediyor

okat’ın Turhal ilçesinde yaşayan Hüseyin Karaca, çocukluk hayali olan traktörünü bayraklar ve ışıklarla donatarak şehirde dolaşmayı sürdürüyor. Şikayetler ve kesilen cezalara aldırış etmeyen Karaca, bu tutkusundan vazgeçmiyor

Tokat'ta traktör tutkusu: Ceza almasına rağmen turlarına devam ediyor

Tokat’ın Turhal ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Hüseyin Karaca, çocukluk hayalini gerçekleştirerek modifiye ettiği traktörüyle şehirde dolaşmayı sürdürüyor. Bayraklar, ışıklar ve ses sistemiyle donattığı traktörüyle köy yollarında ve ilçe merkezinde gezen Karaca, bazı vatandaşların rahatsızlığına neden oluyor. Gürültü şikayetleriyle karşılaşan Karaca, kesilen birçok ceza olmasına rağmen tutkusu için mücadele etmeye devam ediyor.

Karaca, "Traktörlere çocukluktan beri merakım var. Bunun için birçok şeyden vazgeçtim. Sevdiğim kız bana ‘Ya traktörün ya ben’ dediğinde traktörümü seçtim" diyerek tutkusu hakkında bilgi verdi. "Turhal’da arazim yok ama traktörle gezmeyi seviyorum. En büyük hayalim, traktörlerden bir konvoy yapmak" dedi. Bayrak ve gürültü nedeniyle ceza yazılmasına rağmen, "Tüm uyarılara rağmen ben yine de bildiğimi okuyup geziyorum" diye ekledi.



Haber Kaynağı : İHA

traktör Tokat Trafik trafik cezaları Trafik Cezası