Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Tosuncuk' lakaplı Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın'dan cezaevine girdikten sonra ilk açıklama

"Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu. Hiçbir zaman insanları dolandırmak maksadıyla hareket etmediğini söyleyen Aydın, cezaevi şartlarının KYK yurtlarından iyi olduğunu ifade etti.

'Tosuncuk' lakaplı Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın'dan cezaevine girdikten sonra ilk açıklama

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, hapishaneye girdikten sonra ilk kez  konuştu. Aydın, avukatı aracılığıyla bir mektup gönderdi, yeni halinin fotoğrafını paylaştı. Aydın, Odatv'de yer alan röportajda, serbest kalırsa Mars'a gideceğini ya da e-ticaret işi yapacağını söyledi.

"KYK YURTLARINA KIYASLA BİN KAT DAHA İYİDİR"

Aydın, şunları ifade etti:

"29 aydır Edirne F Tipi Cezaevindeyim. İki katlı bir odaya bir ev mi demeliyim bilemiyorum. Üst katta yatak ve kıyafetler için dolaplar var. Doğu’ya bakan, iyi güneş alan bir odam var.

Alt kat Amerikan mutfak tarzı, salonda bir TV ve yuvarlak masa, alt katta mutfakta sadece çay, kahve bulunuyor. Yemekler 3 öğün şeklinde KYK yurtlarına kıyasla bin kat iyidir. Kurum tarafından veriliyor. 100 metrekare civarı toplamda açık ve kapalı alan mevcut. Günüm kitap okumak ve ders çalışmakla geçiyor. Tabii akşamları diziler, filmler oluyor. Sabahları spor yapıyorum.

"KEŞKE DEVLET BU İMKANLARI DIŞARIDAYKEN DE SAĞLAYABİLSE"

Haberlerde halkın çektiği açlığı evine et girmeyen, elektriği, suyu, doğal gazı kesilen, soğukta yatan, aç yatan öğrenci yurtlarında bizim yediğimiz yemekten daha kötüsünü yiyip zehirlenenler, parası olmadığı için tedavi olamayan amcalarımız, teyzelerimiz, katkı payı diye 3 kuruşluk emekli maaşı aldığı ilaçlara giden emeklilerin haline kıyasla çok şükür iyiyim. Biraz nispet yapar gibi oldu ama keşke devlet bu imkanları dışarıdayken de sağlayabilse o zaman belki de bu kadar insan buraya düşmez."


Haber Kaynağı : 12punto

ceo Cezaevi Mehmet Aydın Çiftlik Bank Tosuncuk