Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Üsküdar'da silahla ateş açıldı: Ölü ve yaralılar var!

Üsküdar'da saat 20.10'da bir kafede silahla ateş açıldı. İlk belirlemelere göre, 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken olayla ilgili valilik açıklama yaptı.

Üsküdar'da silahla ateş açıldı: Ölü ve yaralılar var!

Alınan bilgiye göre, Üsküdar'da Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

Halktv.com.tr’nin haberine göre, dün iki ailenin çocukları kavga etti. Bugün 40 kişilik iki aile kafede buluştular. Erkan, Serkan ve Tamer Kazan kardeşler ilk grup adına masada yer alıyordu. 

İlk grupta bulunan Tamer Kazan ve Okan Güner öldü. Diğer grupta olan Veli Hakan Karataş'ta öldü.Saldırıda yaralanan Erkan Kazan’ın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Masanın bir tarafında olan grubun, Üsküdar’da etkili olan ve ‘Kazanlar’ grubu olduğu öğrenildi. Erkan ve Serkan Kazan kardeşler bu grup adına masada yer alıyordu. 

Saldırı anında masada bulunan bir kişi “Görüşme esnasında dışarıdan gelen bir kişi, uzun namlulu silahla masayı taradı” dedi. Saldırıda yaralanan Erkan Kazan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden söz konusu olay hakkında şu şekilde bir açıklama yapıldı:

"23.05.2024 Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar iİçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. 

Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. 

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."


Haber Kaynağı : 12punto

Üsküdar