Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Valilik ‘Iraklı’ya ruhsat vermedi’ şikayetinden sonra Başkan Köksal’dan savunma istedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Irak uyruklu bir kişinin evrakları tamam olmasına rağmen ruhsat vermediği iddiasıyla Valilik tarafından ifadeye çağrıldı. Köksal, belediyeye yabancı uyruklu değil sadece bir Türk vatandaşının ruhsat için başvuruda bulunduğunu, aykırılık nedeniyle bu kişiye ruhsat verilmediğini bildirdi.

Valilik ‘Iraklı’ya ruhsat vermedi’ şikayetinden sonra Başkan Köksal’dan savunma istedi

Afyonkarahisar Valiliği, CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ifadeye çağırdı.

Valilik, Irak uyruklu bir kişinin evrakları tam olmasına rağmen ruhsat vermediği iddiasıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal’ın ifadesini istedi.

AfyonPostası'nda yer alan habere göre, valiliğin yazısında, Irak uyruklu kişinin spor salonu açmak için evrakları tam olmasına rağmen bekletildiği ve belediyeden kendisine "İstersen ağzınla kuş tut yine de bu dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi sözünü tutacak" denildiği iddia edildi.

Halk TV yayınında konuşan Köksal, belediyeye yabancı uyruklu değil sadece bir Türk vatandaşının ruhsat için başvuruda bulunduğunu, aykırılık nedeniyle bu kişiye ruhsat verilmediğini bildirdi.

Köksal, ifadesinin istenmesine gerekçe gösterilen Moussa G'nin ise belediyeye herhangi bir ruhsat müracatında bulunmadığını kaydetti.

Ayrıca, "Resmi yazı değil telefon beklerdim" dedi.

BURCU KÖKSAL KİMDİR?

Burcu Köksal (d. 18 Ocak 1980, Afyonkarahisar), Türk avukat, siyasetçi.

25, 26, 27 ve 28. dönem TBMM'de ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar milletvekili olarak yer aldı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Afyonkarahisar belediye başkanı olarak seçildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Afyonkarahisar Burcu Köksal