Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-baskentte-basibos-kopek-dehseti-cocuk-agir-yaralandi-9648

Başkent'te başıboş köpek dehşeti: Çocuk ağır yaralandı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu bir çocuk ağır yaralandı. Olay, sabah saatlerinde Kafkaslar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dördüncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, okula gitmek için evden çıktıktan sonra başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Küçük çocuğu boş bir arazide sürükleyerek saldıran köpeklere civardaki mahalle sakinleri müdahale etti.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu bir çocuk ağır yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan dördüncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, başıboş köpeklerden rahatsızlıklarını dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Dicle Ergen, "Her taşın dibinde bir köpek var. Buna çok acil bir şekilde çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

"PARÇALAYACAKLARDI..."

Sürü halinde gezen köpeklerin kendisini kovaladığını söyleyen ortaokul öğrencisi Barış Karaağaç ise, "Parçalayacaklardı beni korkudan binanın içine saklandım. Biz çok tedirginiz okulun bahçe duvarından içeriye atlıyor köpekler ısıracak diye çok korkuyorum sınıftan çıkamıyorum" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Mahalleli tarafından sokak köpeklerini beslediği iddia edilen bir kadına çevredeki vatandaşlar sert bir şekilde tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı : 12punto