Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-avcilar-e5te-feci-kaza-araclara-carpip-kacti-54010

Avcılar E5'te feci kaza: Araçlara çarpıp kaçtı

İstanbul Avcılar'da bir pikap, 7 araca çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayda 3 kişi yaralanırken, kaçan sürücü Ataköy'de yakalandı. Kaza anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Avcılar E5'te feci bir kaza yaşandı. 

İstanbul Avcılar E-5 Karayolunda bir pikap, ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. 

Kazada, pikap, henüz belirlenemeyen bir nedenle çok sayıda araca çarptı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay, Avcılar D-100 Karayolu yan yolda meydana geldi. Yolda ilerleyen otomobillere çarpan cip sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı. 

Olayda 7 araçta maddi hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Kaçak şüpheli ise, kulladığı araçla Ataköy'de yakalandı.

ARAÇLARA ÇARPIP KAÇTI

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde cip sürücüsünün araçlara çarpıp kaçtığı anlar, maddi hasar meydana gelen araçlar ve yaralıların yerde yattığı anlar görülüyor.

"ARAÇ ÇALINTIYMIŞ HERHALDE"

Görgü tanığı Mehmet Yılmaz, "Aracın burada önünü kestiler. Araç çalıntıymış herhalde. Camlarını kırdılar araçların. Araç sahibi ileri geri yaparak bütün araçları ezerek kaçtı gitti. Araç çalıntıymış. Biz buradaydık Alah korudu bizi" diye konuştu.

ÇALINTI ARAÇLA KAZAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Avcılar'da bir şüphelinin bayiden çaldığı pikapla D-100 kara yolunda seyreden araçlara çarpmasına ilişkin soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Fas uyruklu şüpheli N.D'nin saat 15.35 sıralarında Avcılar Cihangir Mahallesi'ndeki otomobil bayisinden beyaz renkli bir araç çaldığı belirtildi.

Şüphelinin, sevk ve idaresindeki çalıntı araçla Avcılar Merkez Mahallesi yan yolda kaçmak amacıyla hareket ettiği sırada 12 aracın karıştığı kazaya ve 1'i ağır 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu kaydedilen açıklamada, olayla ilgili derhal soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Açıklamada, şüphelinin Bakırköy'de gözaltına alındığı ve soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.

Haber Kaynağı : 12punto