Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-polisten-dronlu-uyusturucu-operasyonu-3995

Polisten dronlu uyuşturucu operasyonu

İstanbul’da uyuşturucu ile mücadele eden polis ekipleri bahçesinde esrar yapımında kullanılan Hint keneviri yetiştirilen bir adrese baskın düzenledi. Polisin dron kullandığı operasyonda, adresin bahçesinde yetiştirilen 58 kök Hint keneviri ele geçirildi. Otomobiliyle eve gelen, operasyonu fark edince kaçmaya çalışan bir şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Müslim SARIYAR / 12punto.com.tr 

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Mahallesi’nde bulunan bir adreste uyuşturucu yetiştirildiğini belirledi. Elde edilen bilgiler ışığında operasyon kararı alındı. Özel harekat polisinin de yer aldığı baskında polis, havadan takip yapabilmek için dron kullandı.

POLİSİ FARK EDİNCE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polis baskın düzenlenen adreste kimseyi bulamadı. Ancak operasyon sırasında adrese bir otomobil yanaştı. Sürücü operasyon olduğunu anlayınca kaçmak istedi. Dron operatörü durumu fark edince ekiplere bilgi verdi. Şüpheli Ömer G. polis ekiplerince yakalandı.

KENEVİR BAHÇESİ

Şüpheli gözaltına alınırken, evde dedektör köpek eşliğinde arama yapıldı. Aramada esrar yapımında da kullanılan 2 kilo 700 gram Hint keneviri ele geçirildi. Adresin bahçesinde ise Hint keneviri yetiştirildiği anlaşıldı. Polis ekiplerince uzunlukları 1 ila 3 metre arasında değişen 58 adet Hint keneviri topraktan söküldü. Evde bir de pompalı silah bulundu.

SERBEST KALDI

Olayla ilgili ev sahibinin polis ekiplerince arandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında “Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet” ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçlarından işlem yapıldı. Ömer G. adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar