Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-taksiciler-musteriymis-gibi-cagirdiklari-marti-tag-suruculerini-tehdit-etti-293

Taksiciler müşteriymiş gibi çağırdıkları Martı TAG sürücülerini tehdit etti

Martı kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda İstanbul’daki bazı taksi şoförlerinin Martı TAG sürücülerini tehdit ettiğini belirtti. Martı TAG sürücülerine “Provokasyona gelmeyin” çağrısında bulunan Öktem, Martı TAG sürücülerini tehdit eden taksi şoförlerine ise "Adalet var, hukuk var. Kanun karşısında bunların hesabını vereceksiniz" dedi.

Yaklaşık 19 bin taksinin bulunduğu İstanbul’da, taksi sorunu devam ediyor. Martı kurucusu ve CEO’su Oğuz Alper Öktem, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

TAKSİ ŞOFÖRÜNDEN TAG SÜRÜCÜSÜNE TEHDİT: GEREKLİ MUAMELEYİ YAPACAĞIZ

Öktem’in paylaştığı videoda İstanbul’daki bazı taksi şoförlerinin Martı TAG araçlarının önünü keserek “Gerekli muameleyi yapacağız arkadaşlara”, “Aşağıya ineceksin”, “Olay patlayacak bak ben sana söyleyeyim” gibi sözlerle tehdit ettiği görüldü.

“YAPTIĞINIZ ŞEHİR EŞKIYALIĞIDIR”

Öktem, Martı TAG sürücülerinin maruz kaldığı bu şiddete isyan etti. Instagram hesabından paylaşım yapan Öktem, “Bu olayları organize eden sarı taksi lobisine sesleniyorum. Biz yabancı değiliz, UBER değiliz, bu ülkenin evladıyız. Hiçbir yere de gitmiyoruz. Siz de devletin kolluk kuvveti değilsiniz. Yaptığınız şehir eşkıyalığıdır. Adalet var, hak var, hukuk var. Kanun karşısında bunların hesabını vereceksiniz” dedi.

“PROVOKASYONLARA GELMEYİN”

Konuşmasının sonunda 59 bin TAG sürücüsüne de seslenen Öktem, “Biz sizin arkanızdayız. Müsterih olun. Bu provokasyonlara gelmeyin. Biz haklıyız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto