Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yusuf Halaçoğlu parti kurdu

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı, MHP eski Kayseri Milletvekili, eski İyi Partili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu yeni parti kurdu. Eski Zafer Partili Adem Taşkaya X hesabı üzerinden, Halaçoğlu'nu tebrik etti.

Yusuf Halaçoğlu parti kurdu

12punto.com.tr özel

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı, MHP eski Kayseri Milletvekili, eski İyi Partili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu yeni parti kurdu. Halaçoğlu'nun kurduğu partinin adı 'Kutlu Parti' olarak belirlendi.

TEBRİK MESAJI

Eski Zafer Partili Adem Taşkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sn. Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu partinin adı 'Kutlu Parti' Türk milletine hayırlı olsun. Biz Zafer Partisi’ni kurmadan önce adını Kutlu Parti olarak belirlemiş, sonrasında da adını değiştirmiştik. Kutlu Parti’nin Twitter (X) hesabını da almıştım. Size devretmekten mutluluk duyarım…" ifadelerini kullandı.

Taşkaya, X hesabından yaptığı diğer paylaşımda da "Milletin oyu kimseye, hiç bir partiye ipotekli değildir. Bu sebeple sizin partinize yapılan ithamları, yeni kurulan partilere yapmayın! @yusufhalacoglu’na İyi Parti sürecinde büyük haksızlıklar yapıldı. Kurduğu partinin Türk Milletine hayırlı olmasını dilerim. Yolları açık olsun" dedi.

NE OLMUŞTU?

2018 yılında MHP'den istifa ederek İyi Parti kurucuları arasında yer alan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde İyi Parti'den milletvekili adayı gösterilmemişti. Bir süre sonra İyi Parti'den ayrılan Halaçoğlu, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Zafer Partisi'ne ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Ogan'a destek vermişti.



Haber Kaynağı : 12punto

yusuf Halaçoğlu Kutlu Parti Adem Taşkaya