Uzak Doğu'nun gözdesi: Kan çorbası (blood soup) nedir?
Uzak Doğu ülkelerinde tüketilen kan çorbası (blood soup) sosyal medyada kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kan çorbası (blood soup) tam olarak nedir, nasıl tüketilir? İşte ayrıntılar...
Kan çorbası (blood soup), tavuk, ördek veya kaz etinden alınan kanla hazırlanan bir çorbadır.
Hepsi birkaç ot ve biraz arpa ile birlikte haşlanır ve siyah ekmek ile yenir.
Kan çorbası, Uzak Doğu ülkelerinin yan sıra pek çok Avrupa ülkesinde tüketilmektedir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar
Gelinim Mutfakta kim elendi? 10 bileziği kim aldı? 22 Kasım 2024 puan durumu
Fenerbahçe En-Nesyri için Al-Nassr'den gelen rekor bonservisi reddetti
22 Kasım 2024 burç yorumları
Atatürk için 21 Kasım 1938'de yapılan resmi cenaze töreninin fotoğrafları
BEDAŞ 22 Kasım'da İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleleri açıkladı
21 Kasım 2024 reyting sonuçları: Perşembe günü hangi yapım birinci oldu?
Bakan Yusuf Tekin'den Teğmen Ebru Eroğlu ve diğer teğmenleri kurtaracak karar!
Lüks araba markası Jaguar logosunu neden değiştirdi? Yeni logosu ne oldu?
İsmi Fenerbahçe ile anılıyordu: Al Nassr'da flaş Talisca gelişmesi
Teğmenlerin avukatlarından MSB'ye sert yanıt