Uzak Doğu'nun gözdesi: Kan çorbası (blood soup) nedir?
Uzak Doğu ülkelerinde tüketilen kan çorbası (blood soup) sosyal medyada kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kan çorbası (blood soup) tam olarak nedir, nasıl tüketilir? İşte ayrıntılar...

Kan çorbası (blood soup), tavuk, ördek veya kaz etinden alınan kanla hazırlanan bir çorbadır.
Hepsi birkaç ot ve biraz arpa ile birlikte haşlanır ve siyah ekmek ile yenir.
Kan çorbası, Uzak Doğu ülkelerinin yan sıra pek çok Avrupa ülkesinde tüketilmektedir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Fahrettin Altun'ın görevi bırakmasının perde arkası!

Diyanet coştu: 'Kısa etek giyene cehennem, Eskortla takılana cennet!'

Türkiye'nin Aydınları 'Cumhuriyete sahip çıkmak için' bir araya geldi

Beşiktaş'ta favori Sergen Yalçın

Kılıçdaroğlu'nun haberi olmadan planlanmış!

Ezgi Mola'nın eski eşi silahlı saldırıda vuruldu!

Bu nasıl yıkım! Ve sorumlu iktidar değilse kim?

CHP'li Öztürk'ten TOGG fabrikasında toplu işten çıkarma yapıldı iddiası

Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan'ın 28 sayfalık 'İmralı' notları
