Uzak Doğu'nun gözdesi: Kan çorbası (blood soup) nedir?
Uzak Doğu ülkelerinde tüketilen kan çorbası (blood soup) sosyal medyada kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kan çorbası (blood soup) tam olarak nedir, nasıl tüketilir? İşte ayrıntılar...

Kan çorbası (blood soup), tavuk, ördek veya kaz etinden alınan kanla hazırlanan bir çorbadır.
Hepsi birkaç ot ve biraz arpa ile birlikte haşlanır ve siyah ekmek ile yenir.
Kan çorbası, Uzak Doğu ülkelerinin yan sıra pek çok Avrupa ülkesinde tüketilmektedir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Çocuklar kavga edince astsubay babalar birbirine girdi

'Hulusi Akar, Akıncı’ya alındığını sandığı Erdoğan’la görüşmek için gitti'

'Ekol TV küçülme kararı aldı' iddiası

'Umut Hakkı' tartışması kapandı

'Milleti de susturun' der mi?

48 yaşındaki adam siyanür içerek intihar girişiminde bulundu

Serdar Öktem cinayetinde çocuk tetikçilerin ağı ortaya çıktı

Sürpriz İrfan Can Kahveci gelişmesi: Ezeli rakip devreye girdi

Emeklinin gözü kulağı bu gelişmede...

'Yapay Zeka'yı kullananlar için 'On Emir'
