Uzak Doğu'nun gözdesi: Kan çorbası (blood soup) nedir?
Uzak Doğu ülkelerinde tüketilen kan çorbası (blood soup) sosyal medyada kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kan çorbası (blood soup) tam olarak nedir, nasıl tüketilir? İşte ayrıntılar...

Kan çorbası (blood soup), tavuk, ördek veya kaz etinden alınan kanla hazırlanan bir çorbadır.
Hepsi birkaç ot ve biraz arpa ile birlikte haşlanır ve siyah ekmek ile yenir.
Kan çorbası, Uzak Doğu ülkelerinin yan sıra pek çok Avrupa ülkesinde tüketilmektedir.
Haber Kaynağı : 12punto
İlgili Haberler
Çok Okunanlar

Marmaray'da babaya yapılan saldırının perde arkası ortaya çıktı!

Teğmenler olayında 'Dört Dörtlük' tasfiye!..

Murat Ongun'u gözaltına alan Başkomiser ile ilgili dikkat çeken iddia

Ekonomik bağımsızlık öyküsü: Bir Karış Fazla Şimendifer

Gazeteler, İBB'ye 5. dalga operasyonunu nasıl gördü?

Aziz Yıldırım sahaya indi, Fenerbahçe'de imza sayıları katlanarak arttı

Bu telefonlar kullanıcıları adım adım izliyor

Yorulduk!

Miss World 2025'in birincisi belli oldu

Galatasaray transferdeki rotasını belirledi
