Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan- Ayşe Ateş görüşmesini meğer o siyasi istemiş! 'Geçen görüşmede...'

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le görüşmesini CHP lideri Özgür Özel'in önerdiğini aktardı. Özel, Erdoğan ziyaretinde konuyu gündeme getirdiğini söyledi.

Erdoğan- Ayşe Ateş görüşmesini meğer o siyasi istemiş! 'Geçen görüşmede...'

Erdoğan, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile önümüzdeki bir kaç gün içinde bir görüşme yapacak. 

Gazeteci Murat Yetkin, Özel'in Erdoğan'a Sinan Ateş cinayeti konusunda bir de eşinin söyleyeceklerini dinlemesi önerisinde bulunduğunu yazdı.

"GEÇEN GÖRÜŞMEDE, EVET"

Yetkin şu ifadeleri kullandı: 

"CHP lideri, Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı CHP Genel Merkezinde ağırlamasına bir gün kala, 10 Haziran’da Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile ikinci defa görüşmesinden kısa süre sonra Özel’e sordum:

– Ayşe Ateş ile görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siz mi önerdiniz?

Soruyu sormamın nedeni, 10 Haziran’daki görüşmesinin hemen ardından Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın Ayşe Ateş’i arayarak Cumhurbaşkanının kendisiyle birkaç gün içinde kabul edeceğini bildirmesi haberlerinin çıkmasıydı.

Özel’in yanıtı kısa ve net oldu:

– Geçen görüşmede, evet.

Özel bu öneriyi yapmasaydı Erdoğan yine Ayşe Ateşi eşinin cinayeti konusunda söyleyeceklerini kendisinden duymak ister miydi? Bilemiyoruz." 


Haber Kaynağı : 12punto

Murat Yetkin Sinan Ateş Ayşe Ateş CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan