Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi çok konuşulacak iddia! AKP içinde neler oluyor?

CHP lideri Özgür Özel’in AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin AKP içinde rahatsızlık yarattığı öne sürüldü.

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi çok konuşulacak iddia! AKP içinde neler oluyor?

Siyaset gündeminde gözler AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmeye çevrildi.

Kritik zirvenin yeri ve zamanıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin yazarlarından Okan Müderrisoğlu çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Müderrisoğlu, "Siyasi mahalleler hareketli" başlıklı yazısında söz konusu görüşmenin AKP içinde rahatsızlık yarattığını öne sürdü.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde 'seçmenin verdiği mesajın CHP etrafında şu an için bir enerji biriktirdiğini' ifade eden Müderrisoğlu, “Ama bu enerjinin nasıl kullanılacağı hususu, -görünen o ki- klâsik CHP yönetimine bırakılmayacak ölçüde ciddi galiba!” değerlendirmesini yaptı.

Müderrisoğlu, yazısında, "AK Parti zemininde Özel'e randevu verilmesinin, ona ekstra siyasi değer katacağını, Cumhurbaşkanı'na sunacağı dosya üzerinden gündem belirleyeceğini yani görece avantaj kazanacağını düşünenlerin sayısı az değil" ifadelerini kullandı. 

Müderrisoğlu'nun yazısının ilgili kısmı şöyle;

"Madalyonun her iki yüzüne de bakarsak... Hakikaten ilginç tablolar karşımıza çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu kalibresinde bile görmediği CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i muhatap alması farklı yorumlara tâbi tutuluyor, hatta kimi kaygıları beraberinde getiriyor. AK Parti zemininde Özel'e randevu verilmesinin, ona ekstra siyasi değer katacağını, Cumhurbaşkanı'na sunacağı dosya üzerinden gündem belirleyeceğini yani görece avantaj kazanacağını düşünenlerin sayısı az değil!"


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel Okan Müderrisoğlu