Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İstanbul’da yeni aday... Herkesin merak ettiği videonun sahibi belli oldu

Sosyal medyada #Yarınınıseç etiketiyle paylaşılan video gündem yarattı. İstanbulla ilgili videoyu kimin çektiği merak konusu oldu.

İstanbul’da yeni aday... Herkesin merak ettiği videonun sahibi belli oldu

Ercan KÜÇÜK - 12punto.com.tr

Yerel seçimler yaklaştıkça adaylar belli olmaya devam ediyor. Sonuçları en çok merak edilen il de İstanbul olacak. Şu ana kadar AKP, CHP, İyi Parti ve Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkan adaylarını açıkladı. 12punto’nun edindiği bilgilere göre İstanbul’a bir de bağımsız aday geliyor. İyi Parti’den ayrılan Taylan Yıldız ilk adımı sosyal medyada viral olan videoyla attı. Videoda Yıldız’ın ekibinden bir genç yer aldı.

Google’da çalışırken İyi Parti’nin kurucuları arasında yer alıp Türkiye’ye dönen Taylan Yıldız siyasette kendisinden beklenen adımları atamamıştı. İBB Meclis üyesi olan Yıldız İyi Parti’den d istifa etmişti. Yıldız şimdi Yarın İçin Şimdi Derneği’nde çalışmalar yürütüyor. Yıldız bir yandan da İBB’ye bağımsız aday oluyor.

Yıldız ilk çalışmasını sosyal medyada, #Yarınınıseç etiketiyle video yayınlayrak paylaştı. Videoda Yıldız yer almadı ancak videoda rol alan kişi Yıldız’ın ekibinden İsa Karaoğlanoğlu oldu. Karaoğlanoğlu, genel seçim öncesi İyi Parti’de yapılan önseçim döneminde de Yıldız’la birlikte çalışan ekipte yer almıştı.

YILDIZ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Taylan Yıldız’ın İBB adaylığını yarın (25 Ocak) açıklaması bekleniyor. Yıldız, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

Yerel seçimlere sayılı günler kala Türkiye’nin gözü kadim kent İstanbul’da… Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için süregelen demokratik yarışla ilgili ben de görüşlerimi paylaşacak ve önemli bulduğum bazı açıklamalar yapacağım. 25 Ocak 2024 Perşembe günü Saat 10.00’da tüm sosyal medya kanallarımda açıklamalarımı takip edebilirsiniz.


Haber Kaynağı : Ercan Küçük

taylan yıldız yarınını seç